spokojne wasze rozczochrane głowy - poprzedni prezes już zadbał o to by niewiele zostło z trupa -jak tylko się otworzy to będzie okazja do pozbycia się trefnego towaru i kazdy jest tego świadom i choćby pisał o odpałach i niewiadomo czym to kazdy bez wyjątku tu będzie chciał wystawić zlecenie sprzedaży pkc
chlopie , zastanow sie zanim cos napiszesz , zaden zdrowy na umysle akcjonariusz /gracz / nie odda akcji za jakis jej promil wartosci podkreslam zdrowy /panikarze wypad/
tak jak napisalem wczesniej ,nie opuszcze pokladu do konca /a jestem tu bardzo dlugo , poczytajcie moje wpisy/ wku...a mnie tylko to ze tak dalem sie zbalamucic kamilkowi /nawet go lubilem /ktory okazal sie zwyklym sku......em ps. wiem ze jeszcze nie wszystko stracone
nie ma co się przejmować tym postem pisał go typowy mściwy Polaczek pewnie z Pisuaru groszem nie śmierdzi ale będzie znawcę udawał nieudacznik jeden :))
tego bym nie był pewien ale być może tak jednak więcej zrobiło dobrego jak złego a liczy się całokształt :) nikt nie jest nieomylny oczywiście poza pisuarem :)))))
zawsze bylerm kontra jak ich nazywasz , PISUAR , ale teraz sie ciesze .Maja wszystko , niech sie teraz wykarza, daje im 6 miesiecy ps. byc moze mile sie rozczaruje czego sobie i tobie zycze ./i prosze nie obrazaj mojej inteligencji, ja wiem co jest dobre/
dupy dał Rostowski z Tuskiem jezeli chodzi o OFE ;),, nie ejstem Pisuarem ani Powcem wiec jadaczki przymknąc. tutaj 1 zl nigdy nie bedzie ,ale 5 gr bedzie juz 1 grudnia :)
też tak uważam może jeszcze trochę zjadą ale ostatecznie będzie ok 50 gr na początek wszystko zależy jakie info dadzą wystarczy że likwidacja zmienią na układ i już mamy min ++++++++++ 50 %%%%%%%
Na początek raport za trzeci kwartał, następnie odwieszenie notowań. Po pierwsze nie wiadomo czy do końca listopada raport zostanie opublikowany, a po drugie jakich spodziewacie się wyników? Ja przypuszczam, że będzie duża strata. Więc nie ma mowy o żadnym +50%, nawet jeśli wniosek o upadłość likwidacyjną zostanie odrzucony przez Sąd, bądź zamieniony na układową. I zgadzam się, że trzeba dać sobie spokój do czasu ogłoszenia raportu.
W takim razie po co tu zaglądasz i czytasz te "dywagacje"? Mnie interesuje na przykład opinia o spółce, jaka jest obecnie w sieci. Ale równie ważne dla mnie są nastroje byłych, obecnych jak i przyszłych akcjonariuszy.
Komo ,jestem na tej spolce bardzo bardzo dlugo/ kupowalem po 2.50 a sprzedawalem po 5zl / dlategpo uwazam ze mam tutaj prawo glosu , a ze sie ostatnio nie udzielalem to moja p;rywatna sprawa .Co do opinii to smiem twierdzic ze spolka podniesie sie z kolan i znowu na niej zarobie /teraz mam za....ta strate/ ps. realisto , tak bede z nia az do konca, bo mam jaja
chlopaczku , cos tam poczytales o gieldzie .Oczywiscie masz racje , Ameryki nie odkryles , kazzdy o tym wie . Dowcip polega na tym ze tu juz nie ma co ciac , pozdrawiam ,ucz sie dalej