Wczesniej takie zawiadomienia spisane bylyby na straty. Wiadomo,ze za wiekszoscia przekretow stala szeroko pojeta ekipa "po". Teraz nadeszla normalnosc. Jedziem ze zlodziejami. Kase beda nam oddawac,a jak nie to kibel,a moze mimo wszystko i tak bedzie kibel? O tym juz zdecyduje nowy wymiar prawdziwej sprawiedliwosci,ktory zaczyna byc tworzony. A tak przy okazji, skad wiedza na temat tego dlugo oczekiwanego zawiadomienia?
czy ktoś może wyjaśnić jak GPW i jak KNF akceptują notowania spółki, która przez 2 lata nie publikuje raportów i ze śmiechem na ustach piszę "nie mam kasy i co mi zrobicie:-)" - Kpina
W państwie o normalnej kulturze prawnej byłoby to niemożliwe. Ale TUTAJ można nie publikować, można okraść wierzycieli, można grać na nosie KNF, GPW, komornikom, a nawet sądom...
Nie grac na nosie tylko WSPOLPRACOWAC z knf ,sadami itp. Ile lat musza jeszcze dymac,zebyscie zrozumieli,ze to jest swiadomy ,starannie pielegnowany uklad. 8lat wpi...u to na prawde zbyt krotko by to pojac.
Też bym chciał wiedzieć i zażądać zwrotu 60 tys.od złodzieja. To mój dorobek życia, zainwestowany w CF. A teraz muszę leczyć serce, które nie wytrzymuje tego utrapienia.