Dnia 2015-11-21 o godz. 09:30 ~git napisał(a): > jak na debiut to bardzo słabo na debiucie gra powinna znaleźć się w pierwszej 5 TOP w większości krajów a tu bardzo daleko > > > podobnie było z PROMETEUSZEM 12 miesięcy grzania dyszla l lipa totalna coś zarobi ale nie tyle ile wielu się śliniło i śniło !!!
pierwsze miejsce w liczbie pobrań jak i dalekie w dochodowości nic na tą chwilę nie znaczy, po pierwsze matematyka: jak jakaś gra jest w sklepie od roku to nawet jak ma coraz mniej pobrań i jest daleko w rankingu to może być najbardziej dochodowa bo ileś tam (powiedzmy 10 milionów) ludzi ją pobrało i w nią grając robi mikropłatności non stop. Nawet jeśli wchodzi nowa gra na rynek i bije rekordy w ściągalności to zanim będzie miała taką samą liczbę aktywnych użytkowników (te przykładowe 10 milionów) to minie trochę czasu (przykładowo 6 miesięcy) a im więcej aktywnych użytkowników tym większe szanse na zyski. Inaczej mówiąc czy gra jest hitem pod względem ściągania mikropłatności czy też nie można ocenić w momencie kiedy ma ją olbrzymia rzesza graczy, na tą chwilę w tej kwestii ani nie jest to hit ani kit.
dokładnie, dopóki vivid nie rzuci jakąś ładną cyferką będzie chaos bo nie da się ocenić ile tak na prawde zarabiaja na tej grze. Każda strona podaje cos innego i nie wiadomo w co wierzyć. Ja sugeruje tylko tym ze rb2 jest po prostu lepsze od poprzedniej czesci i powinno wiecej zarobic.
Wyniki wynikami naganiacze naganiaczami a moc mocą i tak nasze plecenie tu nic nie daje bo spółka ma na caly rok 2016 przewidziane wszystkie ruchy.. Moim skromnym zdaniem które sobie wyrobiłem siedząc tu od 1 zł i obierając każdy zdobyty szczyt i kolejny do początku grudnia 9 :) uważam rok za udany. Teraz klepanie nowego fundamentu na 12/16 zł po do poczatku 2016.. Jak nie bedzie jakiegos krachy, wojny itp to czas mili czas zrobi swoje a kondycja spółki matko i bosko pompuja juz nie powietrzem palona tylko używają szlachetnych gazów . Pozdro jak zwykle dla wytrwałych w boju . Tak Panowie i Panie na taka spółke czasmi czeka sie jeden raz w życiu . Pozdro i ja ja wyczekałem . i