• łapać złodzieja Autor: ~uu [212.106.16.*]
    Czyżby Kamilek zlikwidował konto na facebooku? Jakoś nie widzę jego strony. Obawiam się że może uciec za granice. Panowie z nowego zarządu już pewnie analizują i za niedługo wniosek o możliwości popełnienia przestępstwa przez poprzedni zarząd.
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~taki_tam [31.61.141.*]
    popełnił przestępstwo nie informując w terminie o sprzedaży akcji
    manipulował w mediach pod nią o tym jak jest super i jako nieliczna spółka spełni prognozy
    wiedząc , ze walne zmienia całą RN i automatycznie wymieni prezesa jako prezes zadział na szkodę spółki uruchamiając procedurę wykupu obligacji ( sam je posiada),
    wniosek był lipny , bo tylko za 2 poręczenia a dług nie przekracza nawet 1% kapitału własnego
    robił to kierując się własnymi korzyściami, ponieważ pod obligacje zabezpieczone jest Dayli, na skróty chciał je zawłaszczyć , bo tak nazwijmy przedterminowy wykup, nie konsultował takiej decyzji z głównym właścicielem zapewne, a potraktował to jako prywatny folwark i zemstę na kalycioku
    raport publikowany w sierpniu nie przewidywał jakichkolwiek problemów , wiec nakłamał pod wysypkę papieru i wprowadził w błąd co do kondycji Kalycioka, co na chwilę obecną naraził go i was na straty znacznej wartości
    z kumplem Sukaczem wytrasferowali kasę z Kerdosa za sprzedaż Hygieniki, własnie do sukacza zapłatą za menga, z którego do dziś kerdos nie widział złotówki
    zapewne sukacz odniósł krociową stopę wzrotu, a jest kolesiem od lat kliniewskiego co ujawnią bilingi
    w RN znalazł się były prokurator a w zasadzie szef wydziału przestępstw gospodarczych
    zapewne w znacznym stopniu ułatwi zarządowi i prokuraturze pracę w rozpracowaniu powyższych machloi
    życzę powodzenia i mam nadzieje , że sprawiedliwość dotknie przestępców: będzie precedens?
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~Johny_English [188.146.0.*]
    Może on już w Brazylii?
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~uu [185.70.183.*]
    ktokolwiek widział , ktokolwiek wie... Niech daje znać nt jego lokalizacji. Pewnie dlatego zlikwidował facebooka żeby sie nie wydać gdzie sobie selfiki trzaska.
    Na pewno znajdą na niego paragraf ale marna raczej pociecha.
    Ciekawe czy jego otoczenie zacznie sypać nowemu właścicielowi - pójdzie szybciej rozkminienie tego co tam sobie porobił. Żeby takie rzeczy w spólce notowanej na gpw i pełnej księgowości - o zgrozo.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [92.234.240.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~dinooo123 [31.63.172.*]
    powiem jedno , jak się czyta te wasze komentarze wpisy to widać tylko jakim zawistnym narodem jesteśmy ,

9o % nie ma nawet jednej akcji a pisze takie wpisy,że człowiekowi włos się jeży. 

Powiedzmy sobie szczerze , kupili trupa chcieli go wyciągnąć na powierzchnie podmalować i sprzedać nową pannę młodą . 

Coś nie wyszło ale uważam, że kierunek był słuszny . Bez kasy nic się w tych czasach nie da zrobić.
    Sprzedali zakład chcieli dokapitalizować dayli , kupić menga i sprzedać z zyskiem. Interes życia . .
    Ja nie mam pretensji do KK , utopił chyba najwięcej przez te lata. Pamiętajcie że hygienika przez lata przynosiła straty i była do zamknięcia a on zawsze widniał jako największy akcjonariusz, pożyczał kasę , oczywiście z zyskiem ale wspierał jak mógł 
    A jak na pokładzie został sam bo fundusze się wypieły , to sprzeadł wszystko i radzcie sobie sami .
    Każdy z nas by tak zrobił !!!
    . nie potrzebnie się w ten biznes pchał, trzeba było się produkcją zająć. miał być nadmuchany balon ale pękł .
    A pomysł dayli fajny , Radwańskie etc .

Może ktoś kupi i dofinansuje , dziwię się tylko że Eurocash się nie połasił . A przecież rozpoczyna nowy koncept drogerii

żeby nie było nikogo nie bronię , ale takie wpisy uważam za żenujące !!!!!!!!!!!!!

Tyle z mojej strony .

• Re: łapać złodzieja Autor: ~jack [91.212.223.*]
    fundusze się wypięły bo Kamilek wyprowadzał kasę. koniec kropka mądralo.
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~dinoo123 [31.63.172.*]
    przecież byli w radzie nadzorczej ,
    Piszę jak jest ,

myślę że jesteś większym mądralą , szkoda tylko że jednym z tych naganiaczy i hej-terów. 

• Re: łapać złodzieja Autor: ~rex [87.207.104.*]
    kliniewski to wykształcony cyniczny oszust i złodziej
    nie podlega żadnej dyskusji, że musi zostać ukarany i to bardzo surowo
    jest chwastem w społeczeństwie i na rynku kapitałowym i finansowym
    właściwa kara dla takiego to dożywocie i konfiskata wszystkiego co posiada
    szubienica by na niego czekała w okresie międzywojennym a w PRLu czapa w lesie

• Re: łapać złodzieja Autor: ~moska [89.79.136.*]
    to nie był biznes tylko sposób na wyprowadzanie kasy! tu nie można mówić o niepowodzeniu, wrę cz przeciwnie . Wyprowadzenie się powiodło tylko czy powiedzie się obrona wyprowadzonej kasy? tutaj tylko o to chodzi . pawełek ,kamilek , dawidek pracowali nad tym nie tylko jeden rok!
  • Re: łapać złodzieja Autor: ~dinoo123 [31.63.172.*]
    a ja uważam że chcieli stworzyć sieć drogerii i ją sprzedać z zyskiem .

Ile na tym mogli zarobić 30 baniek ? a za dobrą sieć z dużym zyskiem mogli wziąć 3 razy tyle .

Zresztą to tylko nasze gadanie. Może ty masz rację , może ja .

Prawda taka że mali jak zwykle ucierpieli , zastanawia mnie tylko jedno , KTO MA AKCJĘ OPRÓCZ RK .

[x]
KERDOS 0,00% 0,01 2018-03-29 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.