1,80 moze nie, ale koszyczki Wajdy rozstawione do 1,92 wiec pewnie tam zmierzamy o ile nie chce zwiekszyc dynamiki swoich zakupow. Swoja droga po co on kupowal w takim razie 2 tygodnie przed wynikami w takim pospiechu?
on chyba do końca nie jest swiadomy do jakiego stopnia zgnoił kurs wasko, myślał ,że po tych wynikach kurs poszybuje w górę a tu sie zdziwił bo lekko tylko odreagował
To wszystko wyglada na przemyslana strategia (moze oprocz kupna przed wynikami, bo tego nie lapie). Inna kwestia jest wplyw na wizerunek firmy w oczach inwestorow i klientow. Jakby puscil kurs powyzej 2,20 to i ja bym pewnie sie nawet skusil. Jak zbierze ile chce to zdejmie z gieldy lub kurs ruszy. Proste.
To bardzo dobra informacja. Znaczy to że ktoś ma powód żeby ubijać i trzymać kurs. Wartość księgowa akcji to ponad 2.2. Wczoraj dobrałem za 1,95 dzisiaj dobrałem za 1,93 i nadal będę dobierał a ktoś kto oddaje za 1.94 utwierdza mnie w przekonaniu że dobrze robię. Pozdr
popczytajcie o czym była konferencja i sam SESAR http://www.ulc.gov.pl/pl/107-aktualnosci/wiadomosci/1472-realizacja-programu-sesar-single-european-sky-atm-research-