eskulapku wróciłem z RPA Kapsztad przepiękny Johanesburg tragedia bez białych zakaz chodzenia po ulicach pamiętaj nie spiesz się białasie wszystko w swoim czasie straszny rasizm asfaltów wyganiają białych na siłe w Mozambiku było 24 na 24 tz 24 kg bagażu i 24 godziny na wyjazd wszystkich okradli i teraz padają na ryj bo nie umieją zrobić prądu
Dnia 2015-11-18 o godz. 18:13 ~egzorcysta napisał(a): > eskulapku wróciłem z RPA Kapsztad przepiękny Johanesburg tragedia bez białych zakaz chodzenia po ulicach pamiętaj nie spiesz się białasie wszystko w swoim czasie straszny rasizm asfaltów wyganiają białych na siłe w Mozambiku było 24 na 24 tz 24 kg bagażu i 24 godziny na wyjazd wszystkich okradli i teraz padają na ryj bo nie umieją zrobić prądu
czy ty walnięty jesteś ? zadzwoń sobie do eskulapa i mu opowiedz swoje sny !!! .a my walimy to czy ty byłeś u ruskich czy na wyspach hula-gula
Afryka-Polska, Polska-Afryka Czarnoskórzy przepędzą białasów i doprowadzą swoje kraje do całkowitego wyniszczenia. W wyniku tego prędzej, czy później będziemy ich witać u wrót Europy. Dokładnie tak stało sie z północną Afryką. ps. nie muszę latać do Afryki, ona przyjdzie do mnie.
Zarząd NTT System S.A. (Emitent) informuje, iż w dniu 8 grudnia 2015 r. Emitent powziął informację o zawarciu przez spółkę zależną NTT Technology Sp. z o.o. z siedzibą w Zakręcie, działającą w konsorcjum wraz ze spółkami: Koncept Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, EGIDA IT Solutions Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie oraz Intaris Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (zwanych dalej łacznie Konsorcjum/Dostawcą/Wykonawcą) umowy (zwanej dalej Umową) ze Skarbem Państwa - Inspektoratem Uzbrojenia (zwanym dalej Zamawiający) na dostawę sprzętu informatycznego dla Sił Zbrojnych RP. Przedmiotem Umowy jest dostawa stacji roboczych MSD (beh), stacji roboczych SD (bdf), SD(bde), monitorów M3. Wartość Umowy wynosi 72 127 507,50 PLN brutto (słownie złotych: siedemdziesiąt dwa miliony sto dwadzieścia siedem tysięcy pięćset siedem 50/100).
panowie sprzedawać akcje bo spółka może nie dotrzymać terminu dostawy jak ktoś dobrze pokombinował można zabrać zaliczke i się ulotnić tam gdzie nie ma ekstradycji np. do Urugwaju,izraela czy USA to tylko ploty ale w każdej plocie może być ziarenko prawdy
pełny pat Kurkowa goni Kurek kupuje i chce jak najtaniej i klincz na następne 5 lat a pensyjka leci z 50000 tys na miesiąc i w d......e mają akcjonariuszy i słuszna racja jak byliśmy barany braliśmy padlinę to trzeba nas durniów wykiwać
Przyjrzyj się dobrze, co się dzieje...od kilku miesięcy trwa zawoalowany skup - po 3Q 2015 mamy już podstawy do rekordowej dywidendy (20-30 gr per akcja), do tego duże kontrakty z nową ekipą, potencjalne odblokowanie 2,5 miliona na sąd - jak jeszcze sama spółka włączy się do zabawy, to może być wyższy nieco kurs. Nie oddawajcie za tanio - tyle czasu tu siedzimy, więc cierpliwości jeszcze...sam zacznę sprzedawać dopiero w okolicach 5-6 PLN. Ale wszystko może się zdarzyć... Wesołych świąt etc.
śmiech mnie bierze jak to czytam. Ta spółka jak nawet będzie hossa to pow 3 nie urośnie .Kurki pokazały jak rzadzą przez lata . Ja do papierka przez patyczek sie nie dotknę
Wymęczeni - już wszyscy co mieli oddać oddali. Domniemam, że przenieśliście się na inne walory. Też się pożegnałem z walorem, wczoraj wysypałem ostatnie 2000 szt. i nawet nie myślę wracać gdyby spadło. The end.
Czyli ze stratą żeś wyszedł? Szkoda, wiem że rynek kusi, a tu NTT-zima, ale wierzę, że do wiosny choć raz wyjdziemy poza 3,5 PLN, a potem dywidenda. Kasa lubi cieszę, a tu aż huczy od ciszy...