Czyżby KNF zmienił strategię i nie czeka już na początek miesiąca z zawieszeniem notowań w przypadku braku raportu okresowego? W tym tygodniu spotkało to już trzy spółki - dzisiaj pewnie kolejne. Wygląda na to, że jeszcze przed świętami będzie można pohandlować.
2. W przypadku gdy obrót określonymi papierami wartościowymi lub innymi instrumentami finansowymi jest dokonywany w okolicznościach wskazujących na możliwość zagrożenia prawidłowego funkcjonowania rynku regulowanego lub bezpieczeństwa obrotu na tym rynku, albo naruszenia interesów inwestorów, na żądanie Komisji, spółka prowadząca rynek regulowany zawiesza obrót tymi papierami lub instrumentami, na okres nie dłuższy niż miesiąc
Znam to prawie na pamięć. Chodzi oto, że zawsze była pewna zwłoka, a teraz 2 dni i decyzja, a w trzech przypadkach dzień. Tak więc do 21 grudnia spokój.
zapamietać pańćzyk i staniszewski kto zarobił na wielkim "biznesie mongolskim " i naciągnieciu ludzi w bagno ? na giełdzie kasa nie do odzyskania knf na samym poczatku zawieszając notowania pozbawiło ludzi możłiwości wyjścia z inwestycji twierdząc wcześniej że są w kontakcie ze spółką a zarządzający już od blisko roku nie mieli kontaktu z tarantogą !
knf już dawno powinno ścigać z urzędu i skłądaćzawiadomienia pańćzyk i staniszewski śmieją się im w nos a to czy knf dopełniło swoich obowiazków to już inna sprawa pozsostało już tylko ścigać indywidualnie złodziei i oszustów
Ty to chyba wysłannikiem tarantogi jestes,bo póki co to tarantoga ma akcje i wszystko blokuje.Byc moze w koncu ktos sie im do tyłka dobierze,moze Solorz czy Jedrzejewski
obawiam się że oni nic nie zrobią bo chyba dostali swoje od tarantogi za naszą kasę .tak cichutko poza rynkiem.a żaden dziennikarz nie chce ich o to zapytać.dla mnie to nadal jest dziwne.czyzby za pytanie groził im sobotnio-niedzielny samobójca
zapamietać pańćzyk i staniszewski ! a jeżęli piszesz o solorzu i jędrzejewskim to poczytaj o jednym i drugim o tym pierwszysm wejdz na wątek elektrimu to zobaczysz co o nim piszą i zobaczysz jak potraktował akjonariuszy elka który na giełdzie kasa nie do odzyskania przekręt ukartowany od początku
Na elektrimie jak i na kazdej spólce sa tacy jak ty a moze to ty tam naganiasz bzdury piszesz,Z ciekawosci poczytałem i wieksze głupoty niz te co piszecie na elektrimie trudno znalezc.Na spólkach solorza ludzie mogli zarobic,elektrim jest duzo wiecej warty niz był na giełdzie,na midasie były prawa poboru,na cyfrowym poscacie praktycznie ciagły zarobek.Takie bzdury to mozesz dalej na forum eletrimu pisac
Nie masz koles pojecia co piszesz,panczyk czy staniszewski to pracownicy cienkie bolki i musza czy musieli wvprzypadku panczyka muszą wykonywac polecenia głównych akcjonariuszy
a to że nie wiedzą co mają w spółce a mają wielie g... i dlaego nie publikują raportu to też niczyja wina ? co d osolorza polecam trochę historii zanim coś napiszesz i zobacz co z akcjami i ludzmi co kupili jego ackje tj . PAK , elektrim którego nie można sprzedać tylko on korzysta z majątku itd itd jeszcze pierwszy vbędziesz ścigał i szukał złodzii odpowiedzialnych za ten przekręt jak ci zlikwidują spółkę bo to ze g... w niej jest to zarządzający już dawno wiedzieli i wydymali ludzi
Zobacz sobie co z akcjami elektrimu,midasa czy cyfrowego polsatu,wszystkie dobrze stoja.Sam osobiscie kupiłem akcje elektrimu w ostatnich dniach przed zejsciem z giełdy.Lecz zdecydowałem sie jednak sprzedac czego załuje.Wiec te bajery mozesz koles pisac dzieciom w przedszkolu
Jesli chodzi o PAK to ma sie bardzo dobrze a jego własciciel elektrim jest przez to spora siła w poskiej energetyce więc bajery pisz w przedszkolu albo dalej klep głupoty na forum elektrimu
niezrzeszony jak ty śmiesz jeszcze się odzywać jesteś największym k... naganiaczem ile ci za płacą ,przez ciebie wtopiłem mnóstwo kasy wszystko co miałem ,obiecywałeś złote góry ,a jest wielkie gówno które śmierdzi i będzie śmierdziało a ten smród idzie od ciebie ,ile tyś ludzi w to gówno wciągnął ,powinieneś się zamknąć ,a nie żerować na krzywdzie ludzkiej ,obyś te gówno żarł.Jesteś krwiopijcą ,przez ciebie straciłem wszystko ,włącznie z marzeniami.
Nie trzeba było sprzedawać przed zawieszeniem, bo jak łatwo można było się domyśleć ostatni wniosek o upadłość nie wiązał się z jakimiś nadzwyczajnym ryzykiem dla spółki.
... nie po kolei, ale mniejsza z tym. Cieszy mnie, że znów wpadłeś w furię - dla takich chwil warto pisać na forum i to pomimo wyzwisk naganiaczy. A o moją kasę się nie martw, MSX to nie jest jedyna spółka na GPW i w zupełności mi wystarczy, gdy wyjdę jedynie na 0.
To moja kasa i nie powinno Cię to martwić zwłaszcza w obliczu kolejnego wniosku o upadłość spółki, który nie doszedł do skutku. Nie inwestowałem pieniędzy na życie, a tym bardziej pożyczonych więc mam czas.
jeszcze kilka alertów i spółka sama zostanie wywalona z notowań na co peniwe licza złodzieje a ty bnnn peweni od pańćzyka albo staniszewskiego dalej naganiasz na trupa dlaczego nie bierzesz pkc tyle akcji stało w karnecie przed scaleniem miałbyś po 0, 02 dla ciebie jak za darmo jeszcze pewnie raz odwieszą więc będziesz mógł brać zapewniam że nie zabraknie zapamietać pańczyk i staniszewski
To było wiadome ze ten głupi wniosek o upadłosc to pewnie kolejny głupi wniosek tarantogi.Tym razem chcieli w to wkrecic kruka ale ci sa madrzy i nie dali sie wkrecic.Wniosek wycofali