startujemy w srode z poziomy 1,40.......ale chyba nie od razu na ciaglych? chyba musi minac jakis czas zeby przeniesli z fixow? i ciekawe co dalej bedzie z kursem
Witam serdecznie... ot tu taka ciekawostka i pytanie dla zorientowanych, którzy już brali udział w splicie akcji... Co w sytuacji gdy akcjonariusz jest stratny ( gdzie zakładam, że tutaj jest ich 95%) i w tym momencie nastąpił split? Otóż przed scaleniem miałem średnią w okolicy 0,19 i stratę rzecz jasna konkretną do zaksięgowania... natomiast obecnie wchodzę na rachunek, patrzę a tu wycena bez straty z ~1600% zyskiem:|? Czy w przypadku scalenia akcje są po prostu prawnie sprzedawane i zakupowane zgodnie z wymianą i strata się księguje czy nagle mamy 1600% zysku i jeszcze trzeba od tego odprowadzić podatek:|? Ktoś zorientowany i może się podzielić doświadczeniem? Dzięki wielkie!
pa 145 moja cena prawie , a jak ja kupiłem kiedyś po 1,50 bo wyżej chyba nie było to mogę być bliski zera. Ze strychu dziękuję za odpowiedz ,pozdrawiam ekunmaxa.
Niema kiszenia ,nie stać nas na kiszenie jedziemy na 8gr. Za co ku.....a mamy żyć, szkoda nam was ale życie nie jest lekkie bemki dużo palą, musimy sypać. My niżej niżej podpisani.
..............................z sercem na dłoni
.......................eqhyujmaxsowie.