• Panie RF vel prezesie pośmiejemy się niedługo razem Autor: ~bartek [188.146.132.*]
    nie uratujesz d... wpisami na forach , sprawy karne już są, będą nowe, lewe zwolnienia nie pomogą,zobaczymy co zrobią pomagający ci kolesie prawnicy jak się za nich zabierzemy ,nazwiska są znane to, że poukrywałeś dokumenty spółki aby przedłużyć badanie nic to ci nie da, może ze spółki i nic nie będzie ale ty pójdziesz do puszki bez zawiasów,
    zobaczymy czy będziesz pękał ze śmiechu, trafiłeś w końcu na godnych przeciwników to nie amatorzy przekręceni na kryształowym osiedlu ale i oni za ciebie się wezmą, już wiedzą komu zawdzięczają syf i są umotywowani

• Re: Panie RF vel prezesie pośmiejemy się niedługo razem Autor: ~marcin [83.29.142.*]
    Czekamy na sprawiedliwość, może ktoś wyjaśni gdzie są pieniądze ze spółki i ile pieniędzy ukradli akcjonariuszom.
  • Re: Panie RF vel prezesie pośmiejemy się niedługo razem Autor: ~RF [77.45.104.*]
    Jak już Sherlocku to Prezesie vel RF. Pytam ponownie, ile Ty masz lat??

Teraz uważaj, kilka słów które sprawią CI krótką satysfakcję. Wy***łem Cię z Ancasti, Ratikonem i innymi wehikułami ze wszystkich możliwych rajów podatkowych, a Ty byłeś tak mało domyślny, że łykałeś wszystko jak dziecko.

A teraz lepszy cwaniaku, zadaj sobie trud i przekop historię tego forum w poszukiwaniu mojego IP. Dopasuj sobie wpisy (podpowiem..m.in. MAG)... i zastanów się kto kim jest. Bawi mnie Twoja teoria spiskowa, przekonanie, że rozkminiłeś system. Utwierdza mnie to w przekonaniu, że masz max 2x lat i przewaliłeś kieszonkowe.

Powtarzam raz jeszcze, jesteś bardziej ograniczony niż myślałem spodziewając się, że człowiek który jest sprawcą całego zamieszania udziela się na tym forum. Teraz, kiedy spółka dawno pozamiatana, kasa po członkach rodziny rozdana i nie ma nawet do czego wracać. Facet zrobił zamieszanie w momencie gdy łykaliśmy akcje baranie! Teraz od czasu do czasu o temacie przypomiają mu wezwania do sądu, które ma w głębokim poważaniu!  

Też mam te akcje, ale widzę, że dużo gorzej to znosisz... Współczuję Ci.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.