• Co z naszym mispolem? Autor: ~knów [83.142.59.*]
    Ale cisza, czy to przed burzą? Komuś strasznie zależy na dezinformacji, na temat firmy nie można znaleźć żadnych widomości. Strona oficjalna Mispolu, też sama sieczka. Jedyna  wiadomość na temat skupu akcji, nie ma  informacji o przychodach o zyskach czy stratach,  dziwna sytuacja. Mam nadzieje że nowy Rząd zadziała jak katalizator i popędzi tych tłustych kotów którzy rozpasały się na naszym Mispolu.
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~Tomekmeriva [37.249.76.*]
    No cóż.. płacą dywidendę i wykup przymusowy :(
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~knów [83.142.59.*]
    To że płacą  dywidendę to super wiadomość, wykup  przymusowy ,to zależy po ile zapłacą za akcje . Powołali jakiegoś rzeczoznawcę który oszacuje wartość firmy i przeliczy na akcje , cena będzie podana do wiadomości ok 8-9 sierpnia . Jeżeli będzie za niska Ja nie wykluczam skierowania sprawy do sądu. Ktoś jeszcze jest zainteresowany?
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~lobo [178.235.43.*]
    jak bedzie za niska. idziemy do sadu podwazyc wycene bieglego i zablokowac uniewaznienie dokumentu akcji. beda sie z nami wozic przez kilka lat
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~dior [178.235.43.*]
    I nie składajcie tych oświadczeń o, których piszą w zawiadomieniu. To ściema. Do czasu opinii biegłego i wpłaceniu pieniędzy nie mogą unieważnić akcji.
    Jak złożycie oświadczenie to nie bedziecie mogli już się odwołac od wyceny
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~Robi [94.229.213.*]
    Wycena 6,90 za akcję. Wydaje mi się, że za mało patrząc po samej dewidendzie...
  • Re: Co z naszym mispolem? Autor: ~adwokat [83.10.197.*]
    też wydaje mi się za mało. atakujemy wycenę. niech się z tym męczą. kto wchodzi w podważanie wyceny?

[x]
MISPOL 3,37% 0,92 2014-02-10 15:00:51
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.