jeśli jeszcze utrzymają taką dynamikę r/r w kolejnych kwartałach, a kwartał IV jest komercyjnie dla Inpostu najlepszy........będą też z tego powodu świetny wynik roczny
Owszem wyniki są super. To co przykuwa uwagę to historia firmy i filozofia biznesu. To ludzie przedsiębiorczy, którzy myślą! Produkty , usługi jakie oferują idę w parze za światem i potrzebami!
Kupić , obserwować , nie panikować! Cieszyć się z dywidendy. Tylko obserwować jak jadą przez Polskę pociągi INPOST ! p.s tyle się mówi o konkurencji z PP. A tu jest jeszcze tyle do zrobienia dla INPOSTU.
Dnia 2015-11-14 o godz. 09:10 ~xxxxx napisał(a): > jeśli jeszcze utrzymają taką dynamikę r/r w kolejnych kwartałach, a kwartał IV jest komercyjnie dla Inpostu najlepszy........będą też z tego powodu świetny wynik roczny
a kwartał IV jest komercyjnie dla Inpostu najlepszy..
Zgadam się zdecydowana większość zakupionych prezentów w sklepach internetowych zostanie wysłana przez Inpost.
Nie wiem co palicie ale musicie zmienić zioło. Próbowałam podnieść z jednej strony telewizor aby przywrócić wykresowi poziom ale to nie działa. Po wykresie widać co warta jest ta "cudowna" firma. Jak to jest w przyrodzie ? Jeżeli coś się stacza w dół to w końcu sięgnie dna ? Z waszych wypowiedzi widzę że im bardziej się stacza tym bardziej się cieszycie z większych zysków. To tak jakby zrobić dziurę w kadłubie statku i kie dy ten nabiera wody skakać po pokładzie i cieszyć się że w ten sposób zyskuje on na wartości.
Całkiem niezły wynik 135 miejsce - druga setka firm w rankingu ale nie umiem się doszukać ile firm bierze udział w tym rankingu ? Może 135 ? Tak świetnego wyniku nie widziałem od dawna. Chyba się zapożyczę i wykupię wszystkie akcje. Sprzedam mieszkanie, dom, jacht, a potem z zysków kupię sobie kartonowe pudełko i pójdę spać pod most.
Czytałem gdzieś poniżej o zysku 170 tys. złotych na całą Polskę. Co oznacza że każde województwo wypracowało oszałamiające 10.000 zł zysku. Prawie jak kura znosząca złote jajka. Mój roczny dochód w PIT więcej wynosi. Hmmm...
Dokladnie wogole to kurs na dno bez przerwy Nawet jakby IP cos zarobil to wszystko pojdzie w Interg Swoja droga to ciekawe czy wogole cos z tych pieniedzy z emisji poszlo do IP ;)