• +8,54 co tu się dzieje ? Autor: ~MARLON [85.14.84.*]
    chyba jakiś fund wchodzi a ja się zastanawiał ostatnio czy jeszcze nie dobrać ,w koncu ostatnia niedowartościowa odzieżowka daje o sobie znać ,nie tam ccc i lpp gdzie są kosmiczne wyceny
  • Re: +8,54 co tu się dzieje ? Autor: ~Logic [46.77.124.*]
    Daj spokuj, to żaden fund, to 12 kilo akcji, to poprostu wybicie górą z trójkąta, LPP też nie od razu chodziło po 7000 zł tylko po 40 zł bodajże zaczynało. Pożyjemy zobaczymy.
  • Re: +8,54 co tu się dzieje ? Autor: ~simon [188.65.41.*]
    Pisałem, że wyjaśni się w pażdzierniku I 13/11/2015.
    Pewnie momotaro skupuje ;)
  • Re: +8,54 co tu się dzieje ? Autor: ~jezet [185.12.21.*]
    Nie wiem, co się ma wyjaśnić, wiem że mają być wyniki, ale wg mnie z AT wynika że spółka jest gotowa szukać nowych szczytów, duży spodek z wybiciem górą z trójkąta konsolidacyjnego. Wg mnie jest tak że na giełdzie po reformie ofe brakuje kasy, i poważni inwestorzy długoterminowi chcą poszukać spółek pewnych o stabilnej pozycji na GPW które się rozwijają i płacą systematycznie dywidendę, a tu ff jest bardzo mały więc inwestorom długoterminowym nikt raczej numeru żadnego nie wykręci, szczególnie że większościowi chcą rozwijać spółkę, o czym świadczą negocjacje w sprawie przejęcia spółki odzieżowej. Ostatnio grałem na Biotonie, było mocno w górę, teraz inwestuje małe pakiety w takie właśnie spółki które są mniejsze ale przewidywalne. I może nie przesadzałbym że walor będzie tak wyceniany jak LPP, wg mnie nie, ale przy tej strukturze akcjonariatu (ff) i wyników oraz planów spółki (rozwój) to po faktycznych postępach myślę że w 5 lat cena akcji może oscylować w wycenach wawelu. Są to moje prywatne oceny i nie mogą być uważane w myśl prawa jako rekomendacje.
[x]
CDRL -4,57% 9,40 2025-10-24 15:23:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.