czy ktoś się kontaktował z jakąś kancelarią w wiadomej sprawie? są szanse na zmuszenie do wykupu bo zdaje mi się, że nie ma żadnego. skoro papier wycofany to mzyk może wszystkich olać i nikt go nie zmusi do wykupu.
czy można go zmusić? raczej nie więc co papier na ścianę? co za kraj.
Uważaj na niego dziewczyny kolego, uważaj na niego - Uważaj na niego Jest z metra cięty prosto z Pani wyjęty Uważaj właśnie dlatego .... i w dodatku pracuje dla nich...
Dzwoniłem.Kazano dzwonić koło 20 .11.12.Gdy dostaną rejestr GPW pozosałych akcjonariuszy.Wtedy trzeba do nich wystąpić o wystawienie papieru na akcje.Co do wykupu to ma podjąć decyzje Walne.Należy zatem dopełnić folmalności ,wyegzekwować papier i zobaczymy.Jak będą chcieli nas wyrolować to ,na szczęście nastąpiła zmiana ,na górze.Będziemy apelować do prezydenta o interwencję,lub do ministra sprawiedliwości.Obiecali że w skarpetkach puszczą oszustów,a nie rzetelnych ludzi.Cierpliwości ,ale nie wolno odpuszczać.Dzwońcie do nich,po27 listopada należy pisemnie wystąpić o wydanie papieru poświadczającego posiadanie praw własnościowych.Może zachowają się fer.Jak nie do się skrzykniemy i do boju.
nic nam na rękę nie pójdą , ja przepiszę notarialnie akcje na syna ,,, napisałem już do mecenasa Janusza Wojciechowskiego, byłego sędziego obecnie posła do parlamentu europejskiego
Ciekawe rzeczy piszesz - czy oni w ogóle rozważają walne i uchwałę w sprawie wykupu drobnych akcjonariuszy? Czy tak się wypowiadają (takie są oczywiście wymogi KSH), ale to od woli głównych akcjonariuszy (czytaj Mzyka) zależy, czy tak będzie....
GDYBY GŁÓWNY AKCJONARIUSZ TZN. MZYK CHCIAŁ WYKUPIĆ JUŻ DAWNO BY TO ZROBIŁ. GDYBY DAŁ TE 8.50 ZŁ ZA SZTUKĘ PRAWIE WSZYSCY BY MU ODDALI, ALE ON NAWET TYCH MARNYCH GROSZY NIE CHCE ZAPŁACIĆ INWESTOROM. UTWÓRZMY WŁASNE STOWARZYSZENIE AKCJONARIUSZY SPÓŁKI YAWAL W SIEDZIBIE SPÓŁKI W HERBACH, NIE MUSIMY PRZECIEŻ ODDAWAĆ TYCH AKCJI ZA PARE LAT BEDZIE TU PEWNIE I DYWIDENDA A ZARZAD SPÓŁKI MUSI NAM UDOSTĘPNIĆ SIEDZIBĘ I INFORMACJE O OBECNYCH POCZYNANIACH W SPÓŁCE. CHCIAŁBYM NAWIĄZAĆ KONTAKT Z AKCJONARIUSZAMI CO MAJĄ PONAD 10,000 SZT AKCJI, CHĘTNIE DOKUPIE OD WAS TE AKCJE NOTARIALNIE.
skoro akcjonariusze są współwłascicielami spółki, dlaczego zarząd nie raczy odpowiedzieć na moje pisma o informacje na temat bieżącej działalności spółki - czy to jakaś tajemnica że akcjonariusz mniejszościowy nie może nic teraz wiedzieć o spółce której jest współwłaścicielem - nie wiecie kiedy walne i czy akcjonariusz mniejszosciowy może być zaproszony na takie walne,,itp