• Wyniki tuż tuż ... Autor: ~Kazio [83.10.53.*]
    wg mnie jeśli okazały by sie netatywne a także neutralne to będą miały negatywny oddzwięk na kurs.

dlaczego?
    bo uważam że w ludzkich umysłach oczekiwania dużych zysków z m.in. Petralny się nie spełniły, a co gorsza tylko przyczyniły się do problemów w firmie -> patrz raporty / odpowiedzi firmy , które generalnie osobiście nie napawają mnie optymizmem jako akcjonariusza...
    jeśli firma pokaże negatywny raport to scenariusz może być taki że dużo zawiedzionych inwestorów zacznie wiać z papiera już z osamego rana 12 listoada - pozostaje mieć tylko nadzieję że będą chętni do kupna.

PS
    Pamiętajcie zawsze kurs akcji wyprzedza przyszłość dla spółki !
    Proszę popatrzyć jak atrakcyjny jest wskaźnik C/Z. Aedes klasyfikowany jest prawie na samym topie pod względem atrakcyjności a jednak nikt go nie bierze !.
    http://stooq.pl/q/i/?s=ncindex&o=9&i
    a wydawało by się że tylko brać - a jednak ludziska kroją pismo nosem.... nie tykać bo za tania ? , dlaczego inni nie biorą skoro taka tania ? hmm....... czy cos się święci złego ? , dlaczego osoby które są blisko firmy nie kupują akcji własnych skoro takie tanie ? a może dodrukują dla siebie po 10 groszy.. i co potem ?

WW. opinia jest moją prywatną - proszę nie sugerować się nią przy inwestowaniu !

pozdrawiam serdecznie
    Kazio.
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~analityk [87.205.225.*]
    A ja uważam , że rynek już zdyskontował spodziewany zły raport. Jeśli faktycznie będzie zły to już mamy to w cenie. Natomiast jeśli okaże się ,że nie jest tak źle to pole do wzrostów i to sporych jest otwarte.
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~mk [62.244.152.*]
    w arkuszu na s pustki
    żeby zebrac trzeba ustawiać sie małymi zleceniami na k
    i czekać na niecierpliwych
    i tak właśnie udało mi się kupić troszeczke w przedziale 67-84gr
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~alda [31.61.136.*]
    kupcie sobie aldę ładnie zarobicie
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~kop [87.204.222.*]
    czyli jutro zwała
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~ttt [94.254.133.*]
    No i jest zwała
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~nastyboy [79.190.252.*]
    Noo... Okropna zwala.. 4500 papieru polecialo od cykorii.
  • Re: Wyniki tuż tuż ... Autor: ~ssi [81.26.2.*]
    Będzie dobrze coś widać na wykresach
    link
[x]
AEDES 14,29% 0,10 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.