• Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: artikobra2 [109.241.85.*]
    Panowie i panie składajcie zlecenia sprzedaży swoich akcji na 0,99pln, na dzien 6 listopada mamy 1,96 mln akcji co przy obowiązującym FF spółki jest naprawdę małym rezultatem, w tym miejscu można podejrzeć arkusz naszej perły

link 

Zaczynamy ostateczne odliczanie, GPW wyrzuci perłę 18 listopada  chyba że do dnia 16 listopada włącznie, przekaże zaległe raporty i podpisze umowę z autoryzowanym doradcą w zakresie jak zażądała GPW.
    W tej chwili mamy termin od spółki podany na 12 listopada(czwartek) a więc mają jeszcze możliwość kolejnego przesunięcia do 16 listopada(poniedziałek) -ostateczny termin. A tak przy okazji to na 13 listopada przypada termin publikacji raportu za 3 kw.

Musimy do tego czasu uzbierać jak najwięcej akcji żebyśmy mieli podgląd na ilość jaką możemy reprezentować w razie dalszej draki.
    Jeśli ktoś ma prawne informacje jak możemy walczyć o kasę to proszę o udzielanie się.

na stronce parkietu jest forum i wątek o vedii który sam założyłem, tam również można się udzielać

link

• Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: ~dekl [79.188.101.*]
    masz jakąś konkretną strategię na to wszystko czy chcesz zrobić swoiste pospolite ruszenie i czekać aż ktoś bardziej zdecydowany się zajmie tym tematem. Ja np swoich nie wystawiłem bo jestem troche zniesmaczony lekturą poprzedniego tematu gdzie ludzie nie mają elementranej wiedzy o podstawach funkcjonowania systemu obrotu, nie wiedzą co to jest arkusz zleceń i jak go przeglądać......macie kogoś ogarniętego i rzeczowego co mógłby na tym etapie reprezentować tą piaskownicę bo mam wrażenie że te swoje wystawki po 99 traktujecie jak zabawe
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: artikobra2 [109.241.85.*]
    Dnia 2015-11-06 o godz. 13:46 ~dekl napisał(a):
    > masz jakąś konkretną strategię na to wszystko czy chcesz zrobić swoiste pospolite ruszenie i czekać aż ktoś bardziej zdecydowany się zajmie tym tematem. Ja np swoich nie wystawiłem bo jestem troche zniesmaczony lekturą poprzedniego tematu gdzie ludzie nie mają elementranej wiedzy o podstawach funkcjonowania systemu obrotu, nie wiedzą co to jest arkusz zleceń i jak go przeglądać......macie kogoś ogarniętego i rzeczowego co mógłby na tym etapie reprezentować tą piaskownicę bo mam wrażenie że te swoje wystawki po 99 traktujecie jak zabawe

na ta chwilę tylko pospolite ruszenie, z tego względu że nie wiem czy nas usuną z GPW.
    Sądzę że w razie usunięcia znajdzie się więcej ludzi i zaczną to traktować poważniej bo będzie to jedyny sposób na odzyskanie kasy.
    Co do tematu - o wiedzy na temat giełdy , toja też czasem się dziwię jak ludzie kupili akcje skoro nie wiedzą podstaw funkcjonowania na giełdzie, zapewne stąd jest tyle oszustw na giełdzie i poza nią, ale mniejsza z tym, każdy ryzykuje swoja kasą.

Ja nie mam wiedzy w kierunku prawnych kroków które można podjąć w naszej sprawie, ktoś z tego forum miał sie zorientować u radcy odnośnie tego, a także jeden z nas chciał nas reprezentować jeśli akurat będzie miał czas. Jeśli naprawdę usuną nas z obrotu wtedy podejmę kolejne, bardziej stanowcze kroki.

Być może zebranie powyżej 5% mogłoby nam umożliwić na stałe większa kontrolę działań spółki, problemem jest to że z tego co się orientuję to musimy te akcje cały czas mieć na koncie i nie możemy chyba ich sprzedać, co w przypadku udziału np 40 osób w pakiecie 5% może graniczyć z cudem że każdy nie będzie chciał tych akcji się pozbyć.
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: ~artikobra2 [109.241.85.*]
    tik-tak tik-tak .... czasu coraz mniej, ze spółki informacji brak, zamówień nie widać nie słychać
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: lucywaez [178.235.80.*]
    chyba Wam zależy na kasie!
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: ~jon [78.28.57.*]
    Skończycie jak my na AD astrze zawinęli się nie publikując raportów a GPW ma ich i nas głęboko w d..pie, sam ustaliłem co się dzieje i okazało się że są bez majątku i w sądzie upadłość likwidacyjna taki to nadzór GPW nad podmiotami , które dopuszcza do obrotu jedna banda złodziei !!!
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: ~Don [5.172.247.*]
    Uważajcie tylko żebyście to zdążyli zdjąć, nim Wam ktoś to łyknie jednym siorbnięciem :-)
  • Re: Vedia 0.99pln SKŁADAĆ ZLECENIA !!! Autor: artikobra2 [109.241.85.*]
    Dnia 2015-11-15 o godz. 19:58 ~Don napisał(a):
    > Uważajcie tylko żebyście to zdążyli zdjąć, nim Wam ktoś to łyknie jednym siorbnięciem :-)

a niech siorbie, pozatym to musiałoby kilka sesji ostro rosnąć żeby dobiło do tej ceny
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2017-03-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.