• wyniki za III Q Autor: ~Przemek [83.9.209.*]
    z zaciekawieniem oczekujemy na jutrzejsza prezentacje wynikow i wpływ na kurs spolki. Co dalej ?
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~Budryk [46.238.92.*]
    Szkoda, że nie dali przed sesją
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~waldi [79.185.203.*]
    brak wyników z rana moze oznaczać,że pojechali zyskiem w III kwartale. to jest ostatni kwartał gdzie mogą pojechac po bandzie ,w IV kwartale tego juz nie da się zrobić.

zysk po III kwartałach powinien wynieść około 120 mil.zł. jeśli tak będzie to ostra jazda nasz czeka do góry
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~Brutus [46.238.92.*]
    Cena ropy zrobi swoje.
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~Przemek [83.28.250.*]
    101,5 mln netto za 9 mcy. proszę o komentarz
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~waldi [83.28.210.*]
    jest super ale urwali 10 mil.zł.jak będzie zysk za IV kwartał taki jak za III kwartał to będzie git. IV kwartał na minusie juz nie będzie.
    wychodzi ,ze zysk za cały 2015 r. powinien wynieść 130 mil.zł co da zysk na jedną akcje prawie 10 zł
    nadal nie ma jeszcze zysku 10% od przychodu ale dzięki Rydzykowi haha zbliżymy się do tego poziomu
  • Waldi ty masz kupowac nowe opony z Debicy Autor: ~lol1 [83.4.112.*]
    a nie uzywany badziew sprowadzany z zachodu. :)))) Przez ciebie w Polsce z produkowanego asortymentu opon sprzedaja 0,0 nic.
  • Re: Waldi ty masz kupowac nowe opony z Debicy Autor: ~waldi [83.28.79.*]
    chłopie widzę ,ze w szkole Cię nie uczyli tego co potrzeba i potwierdza się to co powiedział Petru jak uczą w szkole haha
    gdzie jest siedziba goodyeara wiesz ? chyba nie wiesz,gdyby była w Polsce to udział w sprzedaży opon w kraju w % byłby duży.
    fabryka tylko Fiata w Tychach bardzo duzo odbiera opon na bieżąco z Dębicy ale wszystko przechodzi przez siedzibę,tylko opony rolncze nie ,bo zamówienie idzie z kraju a reszta osobowe i ciężarowe od goodyeara.

• Re: Waldi ty masz kupowac nowe opony z Debicy Autor: ~cienkowyksztalcony [79.191.228.*]
    Jak tu polemizowac z nienagannie wykształconym, skoro nienagannie wyksztalcony nie wie, że debica juz nie juz nie produkuje opon rolniczych. :/
  • Re: Waldi ty masz kupowac nowe opony z Debicy Autor: ~waldi [178.42.168.*]
    nie rozumiesz o czym ja piszę jeśli chodzi o naukę w szkołach.tu chodzi o myślenie a nie pisanie i czytanie perfekcyjnie.
    Pawlak myślał perfekcyjnie haha a słabo mówił i pisał haha i powiedział ,ze jak by się uczył to by został biskupem haha.teraz rozumiesz o czym pisałem i co mówił Petru?

przeczytaj raport z dnia 06.11/15 do konca to się dowiesz czy produkują opony rolnicze.

wychodzi na to,ze zarobię na Rydzyku haha dwa razy
  • Re: Waldi ty masz kupowac nowe opony z Debicy Autor: ~Lynx [176.221.107.*]
    Waldi, ty jednak nic nie wiesz, bzdura goni bzdurę, szkoda czasu na czytanie
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~kowal [83.24.166.*]
    Waldi skrabie po pierwsze: co ty masz naasrane we łbie z tym Rydzykiem?
    po drugie: kiedy w końcu to wezwanie, bo od 5 lat się nie mogę doczekać... :) hehe
    a po trzecie i ostatnie, nawet gdyby było wezwanie, to śr kurs z os. 6 m-cy jest w ok 80zł i drożej nie będzie, dadzą może dyskonto 5% i tyle, zbiorą do ponad 90% a na resztę zrobią przymusowy wykup i dziękuję.
    jeszcze jedno: już wiem czemu masz tak nassrane we łbie, stomilowski dębicki smród ci wykończył już i tak zryty łeb.
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~waldi [83.28.199.*]
    wiesz o co chodzi z Rydzykiem haha,tylko teraz udajesz jarząbka.chodzi o kasę jak Cię doili z niej.teraz jakoś Ci Rydzyk haha nie przeszkadza i wybrałeś go do sejmu i ma władzę absolutną a 8 lat temu go się wstydziłeś.

kurs średni dla akcji Dębicy nie obowiązuje,bo akcje są mocno niedowartościowane, kazdy o tym wie.
    kapitał rezerwowy z zysku na dywidendę w tej chwili wynosi około 40zł na akcje.
    dzisiaj jest 89zł a jutro może być juz 140zł . widać gołym okiem ruchy na akcjach Dębicy,niebawem decyzja .
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~waldi [95.49.99.*]
    3miesiące temu jankesi ostro targowali się z Rydzykiem haha aby nie uchwalił ustawy o przeniesieniu siedziby firm do Polski i doszły słuchy do mnie ,ze taką gwarancie jankesi otrzymali od Rydzyka haha, ze siedziby firm nie będą przeniesione do kraju.to jest zła wiadomość dla nas bo to by rozwiązało wszystkie problemy Dębicy (dojenie z kasy Dębicy). jasne jest teraz dlaczego Rydzyk haha w Krynicy dostał główną nagrodę.
    ja tak samo perfekcyjnie myslę jak Pawlak haha mnie nikt nie oszuka szybko wyłapie intrygi haha. ja gdybym się uczył to tez bym został biskupem haha ale ja się uczyłem myślenia w szkole tak jak Pawlak haha a nie prania mózgu.

Druga wiadomość jest juz lepsza dla nas od Rydzyka haha OFE juz nie będą sami swoje akcje kupować i sprzedawać w celu zaniżania indeksów,teraz będą wzrosty ,giełda będzie płynniejsza.
    widac ,ze jankesi trzymają kurs ostro na poziomie 89 zł ale to nic nie da bo nie będzie zgody na wezwanie po 140zł za akcje Dębicy.
    Rydzyk przejmuje władzę nad OFE i jankesi juz nie przekupią prezesów OFE co do ceny wezwania
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~klon5 [83.5.207.*]
    Jak OFE nie beda mogli przerzucać, to przerzucać będa TFI. Cos dzisiaj dosyc duże ilosci przerzucają, pewnie z Ofe do TFI :)
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~kowal [83.31.94.*]
    waldi, powiem ci jedno, albo inaczej-doradzę: zmień lekarza bo ten do którego chodzisz to konował, albo poproś o większą dawkę leków, bo te leki i ta dawka co bierzesz jest stanowczo za mała i przestała oddziaływać na twój organizm.
  • Re: wyniki za III Q Autor: ~waldi [83.24.55.*]
    haha nic Ci nie poradzę,wczoraj w TVP mówili ,że mamy słabe społeczeństwo obywatelskie i ja to potwierdzam.
    to nie jest odpowiedz na poziomie Twoja.tak potrafi napisać zwykła osoba.to jest mentalność z XVII wieku haha
    wniosek jest prosty,trzeba się podciągnąć do góry w każdej dziedzinie życia i wtenczas nikt nie będzie nas robił w bambuko
[x]
DEBICA 0,22% 89,50 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.