Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  88,50 zł , zmiana od tamtej pory: -0,11%

Re: wyniki za III Q

3miesiące temu jankesi ostro targowali się z Rydzykiem haha aby nie uchwalił ustawy o przeniesieniu siedziby firm do Polski i doszły słuchy do mnie ,ze taką gwarancie jankesi otrzymali od Rydzyka haha, ze siedziby firm nie będą przeniesione do kraju.to jest zła wiadomość dla nas bo to by rozwiązało wszystkie problemy Dębicy (dojenie z kasy Dębicy). jasne jest teraz dlaczego Rydzyk haha w Krynicy dostał główną nagrodę.
ja tak samo perfekcyjnie myslę jak Pawlak haha mnie nikt nie oszuka szybko wyłapie intrygi haha. ja gdybym się uczył to tez bym został biskupem haha ale ja się uczyłem myślenia w szkole tak jak Pawlak haha a nie prania mózgu.

Druga wiadomość jest juz lepsza dla nas od Rydzyka haha OFE juz nie będą sami swoje akcje kupować i sprzedawać w celu zaniżania indeksów,teraz będą wzrosty ,giełda będzie płynniejsza.
widac ,ze jankesi trzymają kurs ostro na poziomie 89 zł ale to nic nie da bo nie będzie zgody na wezwanie po 140zł za akcje Dębicy.
Rydzyk przejmuje władzę nad OFE i jankesi juz nie przekupią prezesów OFE co do ceny wezwania

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,57% 88,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.