• atak czarnego pr ze strony InPost Autor: ~PracownikPP [212.160.130.*]
    http://media.poczta-polska.pl/pr/303318/wezwanie-do-zaniechania-czynow-nieuczciwej-konkurencji-oraz-naruszajacych-dobra-osobiste
  • Re: atak czarnego pr ze strony InPost Autor: ~mowi_jak_jest [89.187.249.*]
    Buhaha niech lepiej opowiedza o swojej rentowności i policza (choć tam nikt nie potrafi liczyć) ile kosztowałoby nas gdyby oni byli operatorem wyznaczonym bez sztucznego pompowania zysków poprzez sprzedaż znaczków swoim agentom ( spytajcie ich jaka to skala) oczy zbieleją :OO
  • A do InPostu to nie dopłacamy? Prawie 100 milionów dotacji z funduszy UE Autor: ~Zik [5.135.143.*]
    A do InPostu to nie dopłacamy? Prawie 100 milionów dotacji z funduszy unijnych i NCBiR?
    To prywatna firma, dlaczego otrzymała z naszych środków aż tyle dotacji?
    A słynny lodówkomat, na który NCBiR dał 11 mln?

Może nich Integer sam rozliczy się z tego miliarda, który dostał od akcjonariuszy i powie im jak się roztrwania pieniądze?
    Gdzie są obiecane zyski?
    Jak wydać miliard i cały czas przynosić straty - doprawdy genialny zarząd tą spółką zarządza.
  • Żałosne zagrania InPostu Autor: ~Robert [167.114.119.*]
    Jak kiedyś jeszcze ceniłem Integer za paczkomaty, tak to co robi teraz Brzoska to jest zwyczajnie żałosne.
    Konferencje, czarny piar na temat Poczty zupełnie mnie zniechęcają do Intergera i Inpostu.
    Nie potrafi Integer normalnie konkurować to zatrudnia hejterów. Sam prezes Integera daje najgorszy przykład - nie ma tygodnia żeby czegoś złośliwego na tych swoich profilach społecznościowych na temat Poczty nie wysmarował.
    Trochę klasy trzeba mieć. Nie widziałem, żeby prezes Poczty takie rzeczy wyprawiał.
    Te akcje i konferencje wyglądają jakby Inpost miotał się tuż nad przepaścią - tak jak kurs Integera rozpaczliwie broniony żeby nie spał poniżej 100 zł.

[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.