Buhaha niech lepiej opowiedza o swojej rentowności i policza (choć tam nikt nie potrafi liczyć) ile kosztowałoby nas gdyby oni byli operatorem wyznaczonym bez sztucznego pompowania zysków poprzez sprzedaż znaczków swoim agentom ( spytajcie ich jaka to skala) oczy zbieleją :OO
A do InPostu to nie dopłacamy? Prawie 100 milionów dotacji z funduszy unijnych i NCBiR? To prywatna firma, dlaczego otrzymała z naszych środków aż tyle dotacji? A słynny lodówkomat, na który NCBiR dał 11 mln?
Może nich Integer sam rozliczy się z tego miliarda, który dostał od akcjonariuszy i powie im jak się roztrwania pieniądze? Gdzie są obiecane zyski? Jak wydać miliard i cały czas przynosić straty - doprawdy genialny zarząd tą spółką zarządza.
Jak kiedyś jeszcze ceniłem Integer za paczkomaty, tak to co robi teraz Brzoska to jest zwyczajnie żałosne. Konferencje, czarny piar na temat Poczty zupełnie mnie zniechęcają do Intergera i Inpostu. Nie potrafi Integer normalnie konkurować to zatrudnia hejterów. Sam prezes Integera daje najgorszy przykład - nie ma tygodnia żeby czegoś złośliwego na tych swoich profilach społecznościowych na temat Poczty nie wysmarował. Trochę klasy trzeba mieć. Nie widziałem, żeby prezes Poczty takie rzeczy wyprawiał. Te akcje i konferencje wyglądają jakby Inpost miotał się tuż nad przepaścią - tak jak kurs Integera rozpaczliwie broniony żeby nie spał poniżej 100 zł.