ja wyjda nad 6.01 calkiem mozlwie ale poki co to tylko korekta ktorej zasieg jest pod 5.9780- 980 , zejscie nizej 5.9650 to raczej pojdzke korekta ale poki trzymaja nad 5,91500 to wzrosty zejda nizej to cel 5.83-4
Jak bardzo bym chciała, żebyś miał rację. Im dłużej jednak tkwię udupiona w funcie, tym bardziej skłaniam się, ku tezie, że funt jest nieprzewidywalny. Już nawet nikt żadnych analiz nie daje o funcie, wcześniej jeszcze na investing.com, niejaka pani Bojko coś tam próbowała pisać, teraz już właściwie nikt.
BO FUNT JEST NIEPRZYWIDYWANY JESY NIE OKIEŁZNANY JAKIS CZAS TEMU NAWET TY PAMIETASZ JAK BYMŁ PO 5.42 JA PISALEM ZE ZASIEG TEGO SPADKU JEST POD 5.42 ZEJSCIE NIZEJ DAŁO BY SPADKI NA FUNCIE ALE TEGO NIE ZROBILI I JA TEZ W TA WATPIELM OD SZCZYTU ZESZLI JAKOS 50 GROSZY TO SPORO I NIE ZESZLI NIZEJ 5.4
A czy bierzecie pod uwagę, że analiza techniczna dla kursu PLN/GBP ma niewielki sens? GBP/EUR i PLN/AUR owszem (choć nawet tu zdania są podzielone :-), ale PLN/GBP to tylko pochodna dwóch wcześniejszych? Na rynku złotówka to margines, funt to średniak and główne waluty to dolar i euro. Tak się tylko pytam z ciekawości.
napisze ci tak na szybko cos jezeli Rynek wyjdzie wyzej 6/01 to bedzie potwierdzeniem dna 5,6550 i co dadej moze nastapic to zaznaczam ze to tylko moje zdanie jezeli bedzie to robioda duza III TO NA KROTKO BEDZIE ROBIONA JEDYNKA W DUZEJ TROJCE Z TYM ZE ZASIEG TEG DUZEJ TROJKU TO JUZ OKOLICE 6.3 MASZ TUTAJJ WYKRES CZASWOKI SOBIE ZMIENIAJ