• Raport Q3 Autor: ~Jurek [31.61.136.*]
    Jak sądzicie czy obecny kurs może uwzględniać przyszły raport... był jakiś przeciek i wyprz z 2.2-> 1,6/1,7 uwzględnia właśnie.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Leśny_Dziad [91.227.3.*]
    Scenariusz nieprawdopodobny. Spadł w połowie kw. więc na jakiej podstawie mógł ktoś mieć wiedzę do przodu.

Realnie myśląc na wynik mogą mieć dwa czynniki.
    Pierwszy to zamknięcie zamówienia znaczącego, drugi to rozwiązanie sprawy z obligacjami, a dokładnie chodzi o realizację ich, przypominam że były one zabezpieczone i ciekawe jak egzekucja w czasie się rozkłada.
    Ogólnie PRD spadł bo WIG spadł.

• Re: Raport Q3 Autor: ~Yes [31.182.93.*]
    spadłby dużymi obrotami i bardziej jakby coś miało być nie tak...to nie spółka do spekulacji jak u Patrowicza czy Karkosika. Z tego co pamiętam przecieków nigdy nie było i starają się być transparentni do bólu
  • Re: Raport Q3 Autor: ~wujek-bronek [86.32.58.*]
    o czym ty mowisz? Spolka ktora nie daje prawie zadnych informacji jest transparentna? Porownaj sobie ilosc informacji z innych spolek z PROCAD. Sa bardzo a to bardzo oszczedni, przeto kurs nie ma impulsu.
    podstawowa informacja do jakiej spółka jest zobowiązana to przedstawianie wyników i informacji o zawartych umowach, cała reszta służy manipulowaniu kursem, listy intencyjne, prognozy itd. Często jest tak, że najpierw jest kupno/sprzedaż a później informacja odtajniona itp. Poza tym trzeba brać pod uwagę segment na jakim działają, co oznacza, że nie można porównywać z deweloperami, budowlanką, czy spółkami handlującymi grami, gdzie informacji jest aż za dużo. Przez transparentność rozumiem czystość informacji a nie ich ilość, często wykorzystywaną przez insiderów.
    Brawo Yes!!!

Wybacz Bronkowi, z jakiejś spekóły się uwolnił i mu nudno trochę :)
    Dnia 2015-10-29 o godz. 12:38 ~Leśny_Dziad napisał(a):
    > Brawo Yes!!!
    >
    > Wybacz Bronkowi, z jakiejś spekóły się uwolnił i mu nudno trochę :)

Akurat masz rację 100%, na fly.pl znalazłem, a więc króla spekuły, Patrowicza spółka

Zobacz wątki dotyczące Fly.pl Zobacz profil Fly.pl  
    Autor: ~wujek-bronek [86.32.58.*] 2015-10-02 18:18

https://www.bankier.pl/forum/temat_wywiad-z-patrowiczem,18450485.html

Trzeba gdzies zarabiac jak na procad marazm. Chyba Cie to nie dziwi?

• Re: Raport Q3 Autor: ~Bronek [89.71.229.*]
    ej nie podszywaj sie podemnie! zaczna mylic nasze nicki a z Toba nie mam nic wspolnego.

Pondro
    Dziadku, troche szacunku do wiernego akcjonariusza
    Powiedz mi lepiej co nas czeka w raporcie za 3Q
    Chłopie żebym to ja wiedział ....
    Zakladam ze posiadasz akcje spolki, Ty na procad tez z sentymentu jak ja czy cos innego Toba kieruje?
  • Re: Raport Q3 Autor: ~zoroo [57.66.78.*]
    witam
    a gdzie raport
    Prosze, a w podziekowaniu napisz pare slow po ludzku jak swoj do swego, jak to widzisz. Dziadka juz pytalem, ale jakis Tajemniczy. Pamietam ze w poprzednim kwartale raport byl tez "ok" a kurs dal nurka.
    http://www.gpwinfostrefa.pl/GPWIS2/pl/index/news/info/756693,procad-sa-raport-okresowy-kwartalny-skonsolidowany-3-2015-qsr

• Re: Raport Q3 Autor: ~zoroo [5.172.252.*]
    witam

nic ciekawego dług lekko poszybował.zysk lepszy jak ostatnio.ogólnie uważam że bez wejścia grbasa nic się nie zmieni
    jeszcze raz pokazuję wolumeny w górę i w dół, różnica jest, nie ma mowy o wywalaniu tylko o korekcie "na powietrzu" z widocznym wolumenem stopującym
    link
    Narazie na kursie marazm, po arkuszu widać że na 2,3 jest opór.
    Dopiero stanowcze podejście pod tą zaporę może zwiastować dalszy wzrost.
    Ogólnie jestem dobrej myśli, jedynie to nie nastawiam się na jakiś strzał tylko na powolne wybieranie.

Autodesk też już odrabia od początku paź. wzrósł ok 25% !!!!
    PS

P/BV dla ADSK wynosi 6,6 !
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.