• nieprzewidywalny kurs Autor: ~bumbum [93.11.167.*]
    Zagapiłem się na bardzo dobre wskaźniki fundamentalne, ale tu są jakieś czary mary typu kupowanie akcji między spólkami należącymi do jednego człowieka. Trudno powiedzieć czym to się skończy. Kupiłem za 2,60, sprzedałem za 2,70. Teraz jest 2,79, ale nie żałuję. Długoterminowy trend w tej spółce jest fatalny. Miałem jakieś zaćmienie wchodząc w nią, ale przynajmniej nie straciłem na prowizji i zostało kilkanaście złotych na piwo. Za zdrowie Romana.
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~jkl [46.148.5.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~flcn [37.248.255.*]
    Kurs akcji IPX jest bardzo przewidywalny a są tacy co mogliby dokładnie podać cenę jaka będzie za tydzień, miesiąc a może i kwartał. W dłuższej perspektywie mogli się jeszcze nie zdecydować czy kurs podnosić czy dołować :D:D:D

• do płaczka-flcn Autor: ~zbych [31.175.223.*]
    Dnia 2015-10-30 o godz. 16:27 ~flcn napisał(a):
    > Kurs akcji IPX jest bardzo przewidywalny a są tacy co mogliby dokładnie podać cenę jaka będzie za tydzień, miesiąc a może i kwartał. W dłuższej perspektywie mogli się jeszcze nie zdecydować czy kurs podnosić czy dołować :D:D:D
    >

flinston,
    ty nigdy nie zmądrzejesz? wciąż głupawo piszesz o tym samym i wypłakujesz się jak dzieciak, tworzysz jakieś teorie spiskowe
    i jeszcze te przedszkolakowe uśmieszki, którymi usiłujesz nadać pozory indywidualności, a wychodzi z tego tylko marudzenie sfustrowanego ynwestorka, który wtopił i płaczliwymi złośliwościami usiłuje odreagować swe inwestycyjne niepowodzenie
  • do zbych Autor: ~flcn [5.172.232.*]
    to forum o spółce więc napisz coś w jej temacie a nie o mnie.

No tak w sumie nie ma o czym pisać ale niebawem wyniki a te będą powodem do szerokich komentarzy.

Oczywiście dla takich jak ty to nie będzie miało większego znaczenia bo i tak nie masz akcji IPX ale bardzo szanujesz Romana. Z jakiego powodu nie wnikam.

Co do twoich mizernych wywodów na mój temat to ustaw się w kolejce za hgggu.

• Re: do zbych Autor: ~fifka [46.113.244.*]
    zaraz info o działce przy łuckiej , wtedy dadzą czadu , a zarząd o tym dobrze wie i się obkupił
  • Re: do zbych Autor: ~flcn [5.172.238.*]
    Tyle że działka przy Łuckiej należy do IPX w niecałych 40%.

Dzięki operacjom Romana IPX stracił kontrole nad działką za ponad 100 mln PLN ale za to dostał udziały w polach pod Toruniem :D:D:D

• Re: do zbych Autor: ~zp [83.19.191.*]
    o jakich polach pod Toruniem piszesz ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.11.167.*]
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Trend jest spadkowy i trzeba to uszanować. Nie trzymamy, gramy na korekty-tak uczyli w szkole.
    Zjechał dokładnie na 2,40.
    Kanał jaki czy co?
    A wy dalej piszcie, że się nie da; że nie przewidywalny.
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~bumbum [93.11.167.*]
    Bo jest oderwany od fundamentów (zyski firmy, zadłużenie itd) przy których spółka powinna chodzić po min. 6zł, i to mimo marazmu giełdy. Główny udziałowiec pompuje pieniądze do innej spółki, dlatego kurs spada. A ty jesteś biedak, który patrzy tylko na wykres kursu i "szanuje" trend. Tacy jak ty mogliby handlować akcjami spółek które nic nie sprzedają i nic nie produkują. Liczy się tylko kurs :) Typowe lemingi giełdowe.
    To się gościu popisałeś.
    Dalej inwestuj we wskaźniki; Kerdos, Kopex czekają.
    Implikacja nie jest symetryczna. Podstawy logiki się kłaniają.
    ...poza tym sam sobie odpowiedziałeś podając przykłady. Rewelacyjne wskaźniki, a kurs leci jak u bankruta.

Skoro snujesz teorie spiskowe, że my jesteśmy jedną i tą samą osobą, to ja mam swoją teorię: Jesteś wynajętym pijarowcem. Żaden normalny inwestor nie zachowałby głupkowatego optymizmu w TAKIEJ sytuacji.
    do Bumbum:
    Wygląda na to, że kolega nie rozumie, o czym ja piszę na tym forum (takie zjawisko ma swoją nazwę).
    Proszę sobie zebrać moje wpisy, wydrukować, na spokojnie jeszcze raz przemyśleć.
    I proszę się zastanowić nad swoimi ocenami innych (bo jest to już druga).
    Inaczej pomyślę, że oprócz niezrozumienia tekstu dochodzi jeszcze brak kultury.

Jak już kolega ogarnie wpisy z forum, polecam dokształecenie z wykresów:
    link oraz
    htp://go.hqtrader.pl/hqtacademy_2/ 
    Film nr jeden również jest ciekawy, ale to potem.

Życzę pomyślności.
    "Proszę sobie zebrać moje wpisy, wydrukować, na spokojnie jeszcze raz przemyśleć."

Ty się dobrze czujesz? :D
    Spokojnie. Nic na siłę.
    To tylko takie ironiczne sugestie, żeby Cię naprowadzić i sprowokować jakiś wysiłek intelektualny.
    Tak mi się wydaje, że w Twoim przypadku to trochę na wyrost oczekwanie.
    Rozumiem i przyjmuję Twoje stanowisko; "wszyscy inni winni".
    Żegnam.

Wszyscy już sprzedali? Flcn też?
    To daj łapkę w dół.
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~hehe [31.174.118.*]
    bumbum=fcln=bobulek - to przecież ten sam sfustrowany wtopą grafoman przynudzający o Romanie i pomarańczowym biurze
    Fliconów to może być całe stado; urodzaj numerów.
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~bobulek [94.254.193.*]
    Super że takie propagandowe tuby jak ty zawsze potrafią się cieszyć. Ja jak tracę pieniądze przez "mało racjonalne działania głównego udzialowca" (zakupy alchemia, przeniesienie działki - chociaż tego nigdy nie zrozumiesz dla ciebie to strategia...) to faktycznie jestem sfrustrowany. Ty jesteś takim mistrzem dla którego wtopa 20, 30% to pikuś - gratuluję sukcesu życiowego ze nie musisz się martwić o pieniądze!!!
    Jak masz możliwość to zwróć się do administratora o ustalenie regionów skąd piszą ludzie o danym ip - wtedy zrozumiesz ze jesteś tez omylny.
    Pozdrawiam z Mazur
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~kraków [46.113.147.*]
    wielonickowcu flinston, bobul, bumbum czy jak ci tam...
    nawijasz wciąż makaron na uszy o ipx, mieszając rzeczy ważne z własnymi urojeniami, co wielu ci tu wypominało

ty to jesteś taki forumowy pieniacz, maruda i grafoman, jak z tego dowcipu:

Kilku żydów modli się o zyski giełdowe, a jeden z nich najgłośniej powtarza:
    - Boże, daj mi zarobić w końcu ten tysiąc złotych...
    Inni patrzą na niego i po cichu modlą się dalej.
    W końcu jeden podchodzi do tego modlącego się o tysiaka i daje mu tysiąc złotych, mówiąc:
    - Masz tu swoje tysiąc złotych i wy...dalaj stąd, bo my modlimy się tu o prawdziwe pieniądze!
    Jak akcje zaczną rosnąć, to liczę, że narzekania na firmę nie ustaną.
    Tak by wypadało, żeby wyjść na wiarygodnego gościa.
    Czas pokaże, kto kim jest.
  • Re: nieprzewidywalny kurs Autor: ~wpunkt [78.28.37.*]
    Dnia 2015-11-27 o godz. 10:53 ~kraków napisał(a):
    > wielonickowcu flinston, bobul, bumbum czy jak ci tam...
    > nawijasz wciąż makaron na uszy o ipx, mieszając rzeczy ważne z własnymi urojeniami, co wielu ci tu wypominało
    >
    > ty to jesteś taki forumowy pieniacz, maruda i grafoman, jak z tego dowcipu:
    >
    > Kilku żydów modli się o zyski giełdowe, a jeden z nich najgłośniej powtarza:
    > - Boże, daj mi zarobić w końcu ten tysiąc złotych...
    > Inni patrzą na niego i po cichu modlą się dalej.
    > W końcu jeden podchodzi do tego modlącego się o tysiaka i daje mu tysiąc złotych, mówiąc:
    > - Masz tu swoje tysiąc złotych i wy...dalaj stąd, bo my modlimy się tu o prawdziwe pieniądze!

super! 
    i jakie trafne!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.152.18.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.243.60.*]
  • Re: PRZEWIDYWALNY KURS Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Nieprzewidywalny kurs znowu rośnie? 2.60?2,80?...

[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.