Arkusz puściutki po stronie kupna. Ja czekam na 4.00-4.20 Żebym tylko kasę zebrał, bo to wkażdej chwili jest możliwe. Kurs na minimum ostatnich 52 tygodni !!
No to po dzisziejszym komunikacie wiemy kto się skraca , tylko w takim tempie to gość spuści kurs na 2,xx , nie wiem po ile on to nabył/dostał , ale mógłby się trochę opamiętać , chyba ,że komuś zależy na takim kursie albo sprzedający to taki desperat .
prokurent to tylko zbijał kurs , po to przyśpieszyli raport, by wceśniej to mogli zrobić (okres zamknięty), bo chyba coś rzeczywiście zaczyna się dziać, (ostatnie transze PARP/odpał zakładu), nic czekamy
Wczorajsze 100.000 sztuk to nie przypadek. Kurs pikuje jak diabli. Wczorajszy nabywca przepłacił ostro jak widać, więc pewnie dziś uśrednia :) Może ujawni się ktoś nowy?? Toruń ma ruszyć pierwszy, myślę, że ktoś coś wie!! Obstawiam, że to nie zarząd ani obecni duzi udziałowcy.
Rynek wie wszystko :-) jak to jakiś fundusz wczoraj kupował to mu to lotto po jakiej cenie wchodzi bo to nie jego kasa tylko klientów i ma czas. A może stratę ktoś robi bo koniec roku blisko.Różnie to może być jeden zakład prawie rusza , dwa chcą ale nie mogą bo im kasa nie wpływa i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa, jak na razie tylko komunikaty ze kolejne przesunięcie, a miało być tak pieknie a wychodzi jak zawsze ... A to spekła lubi najbardziej NiEPEWNOSC .......wsparcie pękło ....
Z otrzymanego zawiadomienia wynika, że w dniu 7 października 2015 r. w wyniku transakcji sesyjnej pakietowej zawartej na rynku regulowanym – Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie, Pan Marcin Iwiński zbył 607.501 akcji CD Projekt po średniej cenie 26,20 zł za każdą akcję....ma ponad 20 baniek pln-ów i myślę, że za Kicińskim idzie w EZO
Autor wątka zakładał raczej że ktoś spada a nie wchodzi do EZO. Ale jest coś na rzeczy, bo opchnąć 100.000 papierów na tak słabo płynnej spółce to ewenement. Wcześniej obawiałem, że sprzedawcą tych akcji nie jest ktoś z obecnych dużych udziałowców, ale teraz już nie wiem :) Może Kiciński sprzedał koledze pakiecik, a ten drugi zbiera z rynku ile wlezie do czasu jak,będą musieli to upublicznić. Mają miesiąc, więc jeśli dali,dobrą prowizję jakiemuś maklerowi, to ten już z lękliwych wyciśnie ile się da. Wczoraj były spore batony na kupnie po 2,50. Szybko zniknęły jak o tym napisałem (choć może to zbieg okoliczności.)