• Do Kolorowego Autor: ~Brudny [95.215.194.*]
    Witam. Jesteś tutaj , mam sprawę.
  • Re: Do Kolorowego Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Tak jestem
  • Re: Do Kolorowego Autor: ~Brudny [78.8.211.*]
    więc pozamiataj moją posesję z liści i umyj mój samochód , na koniec skocz do sklepu po piwo
  • .............................kamerdyner-brudnego........................ Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    To kolorowy-wiatr wróci do fachu (w tym był najlepszy, prawdziwy as : )
    Był już kamerdynerem u profesora : )

• głupi chwyt szybkiego Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Jak widzę teraz podszywacie się nawet pod Brudnego. Akurat znam tego człowieka więc wiem, że to nie on napisał o mnie źle.
    Trzeba przyznać hejterzy, wszystkie chwyty dozwolone, tyle tylko, że ten był głupi.
  • ck tj kolorowy - sądzisz po sobie ? Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Tak - to szybki pisze z IP Brudnego - hahahah

A jak tam mrkuchar - kiedy się tu pojawi? Tylko się nie pomyl i nie zaloguj po jego IP jak kiedyś na forum Sfinksa - hahaha

• Re: ck tj kolorowy - sądzisz po sobie ? Autor: kolorowy-wiatr [89.68.99.*]
    Szybki, jak widzę koniecznie chcesz mi obc........
  • Re: ck tj kolorowy - sądzisz po sobie ? Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Dnia 2015-11-10 o godz. 13:06 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > Szybki, jak widzę koniecznie chcesz mi obc........

A co ty wiater tak z tym obc... jakiś pe ... jesteś czy co? : )
  • Re: ck tj kolorowy - sądzisz po sobie ? Autor: ~Brudny [95.215.194.*]
    Tańczący, ty mi przypominasz tego kojota z kreskówki. Uganiasz się za tym Kolorowym Wiatrem, jak kojot za strusiem pędziwiatrem. Suma summarum i tak dostajesz zawsze po łbie. Wiatr jest nie do uchwycenia tym bardziej kolorowy , ale próbuj dalej. Pozdrawiam. Ps. Brudny jest tylko jeden i ma szacunek do sił natury :)
  • Re: ck tj kolorowy - sądzisz po sobie ? Autor: ~tańczący-z-wilkami [89.228.255.*]
    Nie pitol ja niejednego brudasa widziałem : ).

Przecież ty jesteś klonem wiatra bo kto normalny miałby, aż takie WIELKIE klapki na oczach : )

Bezsensowna jest dyskusja z chorym na amnezję który tworzy rzeczywistość zastępczą : )
    Tylko tym żyjesz - pisanie na forum o swoich UROJONYCH SUKCESACH jak i o swojej nadzwyczajnej ,,MĄDROŚCI".
    * Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń.
  • NETIA 19 zł - CK - kolorowy-wiatr czeka na 19 zł już 6 lat - hahaha Autor: ~czysty-jak-łza [89.228.255.*]
    AT kolorowego wizjonera ; )
    Netia miała kosztować 19 zł, a od tego czasu nigdy 6,50 nie przekroczyła.
    Alleluja i do Tworek - buhahaha
    Jak po sznurku oczywiście : )

Autor: ~chodzik księżycowy [89.78.114.*], 2009-06-17 10:24
    Szanowni koledzy i koleżanki też ( nie ma ani jednej ale może się trafi )
    Jak wiecie dla mnie najważniejsza jest analiza techniczna więc podam Wam powód mojego zainteresowania Netią i zanim zaczniecie podskakiwać ze śmiechu zróbcie jedno, mianowicie zapiszcie sobie w notesie pod datą dzisiejszą, że chodzik księżycowy
    napisał takie to a takie zdanie.
    Netia moi Panowie zakończy wzrosty na poziomie około 19 złotych...
    Kto jeszcze nie pękł ze śmiechu niech podniesie rękę. Nie widzę nikogo, znaczy smiejecie się aż Was brzuchy bolą nieprawdaż ? Macie tu ze mnie niezły ubaw na tym forum, ale cóż zrobić jak wielokrotnie pisałem chodzę sobie po księżycu a z tej perspektywy widać to czego Wy na ziemi nie dostrzegacie...

https://www.bankier.pl/forum/temat_posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,7150969.html
[x]
RONSON -0,81% 2,46 2022-02-11 13:19:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.