• test wybicia w gore... Autor: ~pizzman [5.60.49.*]
    czuje ze to dzis...w arkusu sie zrobilo luzno niz zawsze... do zgarniecia 8 k po 71 i lecimy pedem na 0.8x
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~Kwaśny [83.27.159.*]
    Śmiało chłopie, są Twoje. Bierz je pędem.
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~pizmann [5.60.49.*]
    chcial bym ale ni mam wolnej kasy... ty kwasny masz w ogole akcje ze jestes pesymista... nikt nie wymaga optymistycznego patrzenia ale realitycznego... jaak na mxp stalo calkiem duzo na s, byl ukryciak na 67 te nie maly jak na mxp wiec wnisoek jeden i prosty... nie chce spadac bedzie roslo
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~Kwaśny [83.27.159.*]
    No tak, rozumiem. Brak kasy to brak kasy. Pożyczyć nie masz skąd?  Pomyśl, że tu wszyscy już nie mają kasy. Taka wredna sytuacja. Od miesięcyna tym walorze tak jest. Ktoś tu pisał o utraconych przez 6 miesięcy okazjach inwestycyjnych. Miał sporo racji.
    Nadzieja, że to jednak wyjdzie z tego prostokąta górą, bo jak wyjdzie dołem to jest duża szansa na zejście poniżej 40 groni. No ale 80:20 jest na to, że wyjdzie górą. Chodzi o zakres ruchu i co potem?

Czy jestem pesymistą - nie, raczej realistą. Piszę o tym, co w mojej opinii byłoby najlepsze dla spółki.  

Co za znaczenie czy mam czy nie mam akcji. To informacja, z której nie masz jak skorzystać. A jak mam 10 akcji to mam czy nie mam akcji?

Trochę dziwna sytuacja bo tu wszyscy chcą liczyć cudze akcje, ile kto ma, ile poszło, ile sie przemieliło itp itd?
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~PIZZA [194.242.62.*]
    zobaczymy jak będzie kasy jest jak lodu :-) tylko po co podbić i zbierać po 1 zł jak można po 70gr  pokazując że nie ma popytu :D
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~Kwaśny [83.10.24.*]
    Własnie o tym piszę od miesięcy. Tak mozna zbierać przez lata. Spoko. Nie ma przecież ognia. Do emerytury jest czas.

Dokładnie a cierpliwi zawsze zyskują kilka lub kilka naście procent od tych co się spieszą :-)

wyniki już za chwile
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~Kwaśny [83.10.24.*]
    Wszyscy wiedzą, wyniki już za chwilę, a za 3 miesiące kolejne i potem kolejne. Czasu dużo. Cierpliwości.
    dokładnie :-)
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~Inwestor [46.112.171.*]
    ktoś testował poziom 80gr

czyli ktoś ładnie pilnuje i zbiera jak ruszy to jednym zleceniem zbiorą do 80gr

link
  • Re: test wybicia w gore... Autor: ~gandalf [37.248.102.*]
    ladnie sie bawia na tko... 55555 po 1 zl potem 77777po 0.83... co sie kroi tutaj przed wynikami chyba...
    mamy czas ale widać ze kasa czeka tylko mógłby ktoś spanikować i cos sprzedać nikogo nie przyciska do sprzedaży poniżej 70gr ?
[x]
MAXIPIZZA 17,89% 0,45 2025-09-19 16:02:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.