• Śmieszne ruchy Autor: ~Okoj [31.61.137.*]
    Pani Prezes wczoraj kupiła po 2.75 a dzisiaj są po 2.66:) ...a nie trzeba było poczekać...?
  • Re: Śmieszne ruchy Autor: ~xxx [87.207.104.*]
    bo jej nie zależy na zarobku 100 zł jak tobie, ona bierze akcje na long term
    ważne żeby to nie był jednorazowy strzał tylko żeby kupowała dalej i wysłała jasny i pozytywny komunikat dla rynku, ludzie muszą nabrać zaufania do tej firmy
  • Re: Śmieszne ruchy Autor: ~kris [83.30.9.*]
    Słyszałem ,że wczoraj dopupiła....trzy akcje :))))) Jasny sygnał dla rynku :))))))))))))))))))) ,że spółka staje na nogi buhahahahaha

• Rynek nie kupuje obietnic Pani Prezes... Autor: ~jjjj [83.30.193.*]
    Brak produktów na sklepowych półkach..., to juz jest żenujące. Tylko słyszymy ile to juz mamy kapitału obrotowego ,a półki jak były puste tak są... :((((( Kiedyś też miało być wspaniale (przy 1,10 przed scaleniem , tak jakby teraz było 55,00zł) i kurs pikował..na 0,50...0,20...itd... Paradoks polega na tym ,że wtedy Pani Prezes brylowała w TVN CnBC i mówiła jak jest dobrze...Artykuły prasowe także w tej retoryce... Rynek pamięta niestety lub właśnie stety....
  • Re: Rynek nie kupuje obietnic Pani Prezes... Autor: ~darejos [5.172.247.*]
    a wy będziecie tak skamlać w nieskończoność? nie żal wam czasu na to. Już wiemy, że półki są puste i że kiedyś kosztowało 55 zł. Nas interesuje teraz 5-6 zł.
    Prezes położyła trochę swoich pieniędzy i nie sądzę, że jest taką kamikadze, żeby myślała o ich stracie.
    Paru spokojnych tu jest. Mamy czas, poczekamy aż półki znów staną się pełne. :)
  • Re: Rynek nie kupuje obietnic Pani Prezes... Autor: ~CCC [94.254.192.*]
    Nie chcę się wdawać w dyskusję, ale w niedzielę widziałem Panią Walewską w Biedronce, a parę tygodni temu Grację w Kauflandzie, więc chyba powoli Miraculum zaczyna wychodzić z cienia.
  • Re: Rynek nie kupuje obietnic Pani Prezes... Autor: ~xxx [87.207.104.*]
    skamlący gościu nie doczytał komunikatów i nawet nie wie kiedy dostaną kasę za te emisje, wtedy będzie kapitał obrotowy
    tu nie piekarnia i na drugi dzień się nie zrobi ! czekaj spokojnie a zobaczysz pełne półki
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,60 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.