0jej poniewaz napisalem ,ze to "tylki"( d..py..) nie inwestory i staraja sie codziennie na PKC S wyleszczac naiwnych paroma akcjami wydalo sie to bardzo nieelegnckie moderatorowi...i usunieto mnie..zakrawa na kpine (w kraju gdzie wszyscy posluguja sie kajackim jezykiem a politycy jak niegramotne osly nie potrafia wyartykulowac poprawnego zdania ) ta poprawnosc lingwistyczna..przypatrzcie sie lepiej jakie ksenowfobiczne dyrdymaly wypisuja tu na forach i nie rozdrabniajcie sie bo smutek bierze.
Nadchodzi nowy czas,czas odnowy. Dla Vigo to bedzie uczta, ktos w koncu musi dla PIS te rakiety,i "wykrywacze"produkowac mam racje ? Juz od tygodni cierpliwie i pomalutku Kaczynski skupuje po 264.265 ,strzezcie sie niewierni
komunikaty beda po wyborach..tresc komunikatu..w zaleznosci od tego kto wygra..no tyko jelenie komunikowaliby sie przed wyborami wybaczam wam..bo wiem co to strach...u nas w Szwajcarii tez sie boje. naplywu kapilalu i.uchodzcow......z Polski
No i mamy komunikat:Obroty o warosci znaczacej:Vigo Dostal 2605721,80 PLN netto za detektory od ZodiacAerotechnics. To jest wiecej niz 10% kapitalow wlasnych i niezla sumka Pozostaje przy swoim :chlopaki konsekwentnie beda realizowac program,zarabiaja ale odpal bedzie w 2016.To jest ta spolka, ktora jest personifikacja tego na co ma stawiac rowniez nowy rzad.
komunikat nikogo nie interesuje ? Interesuje,interesuje tylko tu jak zawsze ....w suterenie liczy sobie paru panow ile pieniedzy bedzie na koniec roku,ile dywidendy..i wcale im nie zalezy ,zeby gawiedz sie spolka zainteresowala...bo tego papieru wlasciwie nie ma...totez dopoki mozna po cichutku skupuja po trosze na mniejwiecej tym samym poziomie zazwyczaj pod koniec dnia. Nikomu sie nie spieszy.ulicy nie ma (bo zadrogo,to nie groszowka)krzykaczy nie ma, obroty pojawiaja sie raz na kwartal. Takie sobie zwierze, ktorego nie trzeba karmic,a daje mleko,welne,mieso,a na wigilie nawet pogadac mozna
buuuu ktos potrzebowal na meble i bidok oddal za 257, poczekajmy do konca sesji ..bardzo mnie ciekawi jak chetni rozegraja partie ,czy znajda sie zwatpieni na podskubanie?
i siup zadzialalo.. do 16 do publikacji wynikow ,moze troche wczesniej ten tric bedzie dzialal na...tych 4 emerytow ,ktorzy sprzedaja po 20 akcji hihihi