• MOI KOCHANI TYLKO W TAKIM KRAJU MOŻE BYĆ TAKI WAŁ MATKO TRZYMAJCIE MNIE Autor: ~WIELKI_WAŁ_STULECIA [89.77.86.*]
    Przeczytajcie sobie ten link co wkleiłem.Matoł wierze w ciebie z całego serca to co pisałeś na forum 7zł za sztuke to min :-) tak musi się nie długo stać jak mały ich wszyskich zapuszkuje haha
    http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/alpine-bau-postawilo-stadion-narodowy-ale,188,0,1929916.html#A4501988

• z całym szacunkiem dla pracowników ALPINE Autor: ~narodowy [31.63.229.*]
    rozumiemy ich sytuację ale jak oni się naszymi problemami wynikającymi ze spadku wartości akcji i upadłością HBP nie bardzo interesowali,,tak my nie bardzo jesteśmy zainteresowani ich kłopotami finansowymi
  • Re: z całym szacunkiem dla pracowników ALPINE Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ciekawe jak to się zakończy?
  • Re: MOI KOCHANI NO TO DO ROBOTY Autor: ~Matoł [89.72.8.*]
    Jak by pomogli ci co mają większą wiedze odemnie to by prędzej z tymi obdartusami zrobił porządek i trafili by tam gdzie ich miejsce a my szybciej byśmy skasowali kase którą nam zwineli a ile ludzi bez roboty zostawili ...... dziś jestem zmęczony muszę się naładowac żeby troche tym żezimieszkom dowalic i troche zachęcic innych żeby pomogli bo pomocy jak na lekarstwo paru tam coś próbuje trzeba MAŁEMU dac namiary to troche poszpera bo w nim chyba ostatnia nadzieja - bo reszta to tylko w gadce jest dobra jak plakatów dostanie za miske ryzu ??? ( MAŁY RIEZAJ TO TAŁATAJSTWO KTÓRE CAŁY CZAS POMPUJE KASE ZA NIC A NAS W SKARPETKACH DZIURAWYCH ZOSTAWILI LUD NIE ZAPOMNI KTO ICH WYTROPIŁ )
  • Re: MOI KOCHANI NO TO DO ROBOTY Autor: ~kc [178.217.249.*]
    dobrze to napisałeś , trzeba głosować , to przekręty się choć strachu najedzą.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.108.110.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    a ty pomożesz?
  • Re: MOI KOCHANI NO TO DO ROBOTY Autor: ~Klawisz [46.169.74.*]
    Dnia 2015-10-19 o godz. 21:10 ~wiertło napisał(a):
    > na co liczycie wszyscy matoły PiS-dzielce wam nie pomogą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NA TO LICZYMY ŻE !!!!! KASE DOSTANIEMY A TYCH POPAPRAŃCÓW W PIERDLU ZAMKNIEMY , a ty masz wielkie G !!!!! także będziesz miał to smierdzące z kibla ? haaaa.... haaa... MAŁY wie co robić ????

klawisz dobrze to ująłeś.
  • Re: MOI KOCHANI NO TO DO ROBOTY Autor: ~wiertło [95.108.110.*]
    nie pierwszy i ostatni wał na GPW - poprzednicy co dostali figę z makiem .....................................
  • Re: MOI KOCHANI NO TO DO ROBOTY Autor: ~kodex [94.158.232.*]
    co cię to tak interesuje jak jesteś poza tematem koleżko?
  • haaaa... haaaaa... wiertarka... Autor: ~Matoł [46.169.9.*]
    Ma chęć żeby może wszyscy zrobili zrzute po pare dziesątek akcji to by był akcjonariuszem bo swoje sprzedał i ma w tej chwili wielkie ,, G " a tu może być wypłata po 7-zeta jak MAŁY wsadzi towarzystwo... heeeee... heeeee...
  • Re: haaaa... haaaaa... wiertarka... Autor: ~wiertło [95.108.110.*]
    krótko Figa z Makiem z Pasternakiem
  • Re: haaaa... haaaaa... wiertarka... Autor: ~sknerus [31.1.88.*]
    Cześć Matol i Wszyscy. Słuchaj mam pytanie ale tak serio. Jaki miałby cel ,,mały'' żebyśmy kasę odzyskali. Nie bo tak nawet jak się zrealizuje scenariusz ,,pierdla'' I pójdą przekrętasy tam gdzie powinni to I tak dla Nas może to nic nie znaczyć. W sumie On pochodzi z rodziny gdzie nawet konta bankowego niektórzy nie posiadali wiec możemy byc zaliczeni po prostu do grupy dorobkiewiczów którym się nie udało. ?. Chodziłoby mi o wyjaśnienie tego tak proceduralnie. Bo nawet wyplata z NCS to jet już kasa chyba Państwowa wiec jakikolwiek rząd czy nierząd który jest teraz by nie byl to I tak jest przeciw Nam chyba. Mogę sie mylić ????   pzdr
  • Re: haaaa... haaaaa... wiertarka... Autor: ~Matoł [31.1.132.*]
    Jak mają być sprawiedliwi i budować nam państwo sprawiedliwe i uczciwe to nie mają innego wyjścia jak złodzieji zapierdlować bo jak by tego nie zrobili to by sami sobie zaprzeczyli i wyszli na tych samych co ich bedo pakować do ciemnicy - a teraz zobaczymy na co MAŁEGO stać odo czy się przychyli do tych co nas obrobili może zrobimy zakłady jak w lidze angielskiej da........ nieda .. heeeee... heeee....
  • Re: Czereśnie w listopadzie ???? Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    To szykowac dla nas kase ??????? heeeee... heee....
  • Re: Czereśnie w listopadzie ???? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    no to PIS będzie sam rządził , to kasa będzie?
  • Re: Czereśnie w listopadzie ???? Autor: ~WIELKI_WAŁ_STULECIA [89.77.86.*]
    Musi być nie po to na nich głosuje od lat i wierze w Jarka jak najbardziej.Niech ruda kanalia i jego funfele mają się teraz na baczności za te całe zło i mega przekręty przez 8lat okr..dania Polski i akcjonariuszy niech i w końcu dopadnie ich najgorsza kara z możliwych wierzę w to z całego serca.Pisze bez żadnej ściemy na szulerskiej GPW straciłem dużo zdrowia nerwów i kasy i mam nadzięje ,ze odrobie to z nawiazką za wszystkich potopionych trzymam kciuki pozdrawiam was wszystkich gorąco
  • Sprawiedliwośc i kasa może nadejść Autor: ~Matoł [95.40.113.*]
    Conajmniej 7-zeta na sztuke .... to co wzioł na kociołki to wydaje mi się że to jest ponad 4-zeta na sztuke a więc z reszto złociszy nie będzie problemu na luzie powinno być i tak to jest za mało powinno być więcej niech się spieszy z kasą bo pierdel już białkują ... heeeee... heeee...
  • Re: Sprawiedliwośc i kasa może nadejść Autor: ~kc [178.217.249.*]
    teraz w pierdlu lepsze warunki niż w szpitalu , chory kraj.
  • Re: Sprawiedliwośc i kasa może nadejść Autor: ~Kr [31.63.71.*]

Oj... naiwni..........naiwni....... naiwni !!!!!!!!!!!!
  • Re: Sprawiedliwośc i kasa może nadejść Autor: ~blondiana [92.1.27.*]
    zgadzam sie.. naiwniacy ! myslicie ze was Piss cos wskura w tej kwesti ? haha...

ale.. jakby obdarowac jakiego posla lub kogos z anty korupcji akcjami habety to moze by jakas akcja sie zaczela !

ktos ma posla w rodzinie ? .. ja mialem ale sie rozwiodlo
  • Re: Sprawiedliwośc i kasa może nadejść Autor: ~K2 [85.221.254.*]
    Czy my naiwniacy;czy wy niedowiarki to sie jeszcze zobaczy. Na ogol strach przed czyms jest skuteczniejszym srodkiem egzekwowania czegos niz to konkretne cos. Wisnia i politykierzy,ktorzy pomagali w organizowaniu upadlisci HBP maja jeszcze okolo miesiaca,moze troche wiecej na polubowne zalatwienie sprawy z nami.Jesli zrobia to jak trzeba na sile do pierdla nie musimy ich wsadzac,troszke majatku skonfiskowac ,troche ciezszych prac spolecznych,by posmakowali jak zycie wyglada z drugiej strony itp. Po zaprzysiezeniu nowego Rządu los zwany PiS raczej nie bedzie tak laskawy.
  • MAŁY JEST WIELKI Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    No cieniasy brącie tego opryszka ,, MAŁY " i tak go wsadzi ? czy wy temu opryszkowi słóżycie że tak go bronicie - 7-zeta i tak wypłaci na sztuke ... heeeee... heeeee... bo nasz Bonaparte Mały tego dopilnuje ?????
  • Re: MAŁY JEST WIELKI Autor: ~K2 [85.221.254.*]
    ABW w KGHM !!! Ostatnio prokuratura wszczela sledztwo na UBT. Wszelkiej masci sluzby panstwowe zaczynaja sie budzic z 8letniego letargu i olewki na wylewajaca sie korupcje i przestepstwa gospodarcze.Chca sie przypodobac,ale nic to nie da, bo i tak bedzie wymiana na "swoich",pewnych,prawych ludzi. Oj bedzie sie dzialo .....
  • Prezent.. dla ubogich Autor: ~Matoł [87.207.215.*]
    Sniło mi się ??? że na wigilie czereśnia dostanie prezent kurtke w pasy !!!!! a wy co dostaniecie pod choinke ... heeeee... heeeee...
  • Re: Prezent.. dla ubogich Autor: ~warszawiak [82.177.111.*]
    oj Matołku.. ja Czereśnie widziałem ostatnio pod Klifem w W-wie. Jechał sobie czarnym RR Wraith i nic tam nie było w paski..,.
  • Re: Prezent.. dla ubogich Autor: ~Matoł [5.60.7.*]
    Dnia 2015-10-28 o godz. 08:20 ~warszawiak napisał(a):
    > oj Matołku.. ja Czereśnie widziałem ostatnio pod Klifem w W-wie. Jechał sobie czarnym RR Wraith i nic tam nie było w paski..,.

TO NIE ZNACZY ŻE NIE BĘDZIE JECHAŁ WOZEM DRABINIASTYM NA ŻELAZNYCH KOŁACH I W KURTCE W PASY DO PIERDLA A GNIADY BĘDZIE PROWADZIŁ TEN PRZYBYTEK ??? heeee... heeee...
  • Re: Prezent.. dla ubogich Autor: ~kc [178.217.249.*]
    niech odda po te 7 zta , zapłaci uczciwie podatki to i tak będzie dobrze.
  • Re: Prezent.. dla ubogich Autor: ~kc [178.217.249.*]
    ciekawe jak podejdzie do tego nowy rząd ,tu może mieć wpływ do budżetu , a tam kasy brak.
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.