Przeczytajcie sobie ten link co wkleiłem.Matoł wierze w ciebie z całego serca to co pisałeś na forum 7zł za sztuke to min :-) tak musi się nie długo stać jak mały ich wszyskich zapuszkuje haha http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/alpine-bau-postawilo-stadion-narodowy-ale,188,0,1929916.html#A4501988
rozumiemy ich sytuację ale jak oni się naszymi problemami wynikającymi ze spadku wartości akcji i upadłością HBP nie bardzo interesowali,,tak my nie bardzo jesteśmy zainteresowani ich kłopotami finansowymi
Jak by pomogli ci co mają większą wiedze odemnie to by prędzej z tymi obdartusami zrobił porządek i trafili by tam gdzie ich miejsce a my szybciej byśmy skasowali kase którą nam zwineli a ile ludzi bez roboty zostawili ...... dziś jestem zmęczony muszę się naładowac żeby troche tym żezimieszkom dowalic i troche zachęcic innych żeby pomogli bo pomocy jak na lekarstwo paru tam coś próbuje trzeba MAŁEMU dac namiary to troche poszpera bo w nim chyba ostatnia nadzieja - bo reszta to tylko w gadce jest dobra jak plakatów dostanie za miske ryzu ??? ( MAŁY RIEZAJ TO TAŁATAJSTWO KTÓRE CAŁY CZAS POMPUJE KASE ZA NIC A NAS W SKARPETKACH DZIURAWYCH ZOSTAWILI LUD NIE ZAPOMNI KTO ICH WYTROPIŁ )
Dnia 2015-10-19 o godz. 21:10 ~wiertło napisał(a): > na co liczycie wszyscy matoły PiS-dzielce wam nie pomogą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA TO LICZYMY ŻE !!!!! KASE DOSTANIEMY A TYCH POPAPRAŃCÓW W PIERDLU ZAMKNIEMY , a ty masz wielkie G !!!!! także będziesz miał to smierdzące z kibla ? haaaa.... haaa... MAŁY wie co robić ????
Ma chęć żeby może wszyscy zrobili zrzute po pare dziesątek akcji to by był akcjonariuszem bo swoje sprzedał i ma w tej chwili wielkie ,, G " a tu może być wypłata po 7-zeta jak MAŁY wsadzi towarzystwo... heeeee... heeeee...
Cześć Matol i Wszyscy. Słuchaj mam pytanie ale tak serio. Jaki miałby cel ,,mały'' żebyśmy kasę odzyskali. Nie bo tak nawet jak się zrealizuje scenariusz ,,pierdla'' I pójdą przekrętasy tam gdzie powinni to I tak dla Nas może to nic nie znaczyć. W sumie On pochodzi z rodziny gdzie nawet konta bankowego niektórzy nie posiadali wiec możemy byc zaliczeni po prostu do grupy dorobkiewiczów którym się nie udało. ?. Chodziłoby mi o wyjaśnienie tego tak proceduralnie. Bo nawet wyplata z NCS to jet już kasa chyba Państwowa wiec jakikolwiek rząd czy nierząd który jest teraz by nie byl to I tak jest przeciw Nam chyba. Mogę sie mylić ???? pzdr
Jak mają być sprawiedliwi i budować nam państwo sprawiedliwe i uczciwe to nie mają innego wyjścia jak złodzieji zapierdlować bo jak by tego nie zrobili to by sami sobie zaprzeczyli i wyszli na tych samych co ich bedo pakować do ciemnicy - a teraz zobaczymy na co MAŁEGO stać odo czy się przychyli do tych co nas obrobili może zrobimy zakłady jak w lidze angielskiej da........ nieda .. heeeee... heeee....
Musi być nie po to na nich głosuje od lat i wierze w Jarka jak najbardziej.Niech ruda kanalia i jego funfele mają się teraz na baczności za te całe zło i mega przekręty przez 8lat okr..dania Polski i akcjonariuszy niech i w końcu dopadnie ich najgorsza kara z możliwych wierzę w to z całego serca.Pisze bez żadnej ściemy na szulerskiej GPW straciłem dużo zdrowia nerwów i kasy i mam nadzięje ,ze odrobie to z nawiazką za wszystkich potopionych trzymam kciuki pozdrawiam was wszystkich gorąco
Conajmniej 7-zeta na sztuke .... to co wzioł na kociołki to wydaje mi się że to jest ponad 4-zeta na sztuke a więc z reszto złociszy nie będzie problemu na luzie powinno być i tak to jest za mało powinno być więcej niech się spieszy z kasą bo pierdel już białkują ... heeeee... heeee...
Czy my naiwniacy;czy wy niedowiarki to sie jeszcze zobaczy. Na ogol strach przed czyms jest skuteczniejszym srodkiem egzekwowania czegos niz to konkretne cos. Wisnia i politykierzy,ktorzy pomagali w organizowaniu upadlisci HBP maja jeszcze okolo miesiaca,moze troche wiecej na polubowne zalatwienie sprawy z nami.Jesli zrobia to jak trzeba na sile do pierdla nie musimy ich wsadzac,troszke majatku skonfiskowac ,troche ciezszych prac spolecznych,by posmakowali jak zycie wyglada z drugiej strony itp. Po zaprzysiezeniu nowego Rządu los zwany PiS raczej nie bedzie tak laskawy.
No cieniasy brącie tego opryszka ,, MAŁY " i tak go wsadzi ? czy wy temu opryszkowi słóżycie że tak go bronicie - 7-zeta i tak wypłaci na sztuke ... heeeee... heeeee... bo nasz Bonaparte Mały tego dopilnuje ?????
ABW w KGHM !!! Ostatnio prokuratura wszczela sledztwo na UBT. Wszelkiej masci sluzby panstwowe zaczynaja sie budzic z 8letniego letargu i olewki na wylewajaca sie korupcje i przestepstwa gospodarcze.Chca sie przypodobac,ale nic to nie da, bo i tak bedzie wymiana na "swoich",pewnych,prawych ludzi. Oj bedzie sie dzialo .....
Dnia 2015-10-28 o godz. 08:20 ~warszawiak napisał(a): > oj Matołku.. ja Czereśnie widziałem ostatnio pod Klifem w W-wie. Jechał sobie czarnym RR Wraith i nic tam nie było w paski..,.
TO NIE ZNACZY ŻE NIE BĘDZIE JECHAŁ WOZEM DRABINIASTYM NA ŻELAZNYCH KOŁACH I W KURTCE W PASY DO PIERDLA A GNIADY BĘDZIE PROWADZIŁ TEN PRZYBYTEK ??? heeee... heeee...