Ja się tego g..na pozbyłem przed ogłoszeniem upadłości. Teraz tylko z sentymentu tu zaglądam. Taką zajadłość między akcjonariuszami to rzadko można spotkać.
wydrylowali spółkę i akcjionariuszy zawsze przed spadkami i wciskaniem śmiecia ludziom pojawiają się naganicze odsyłam w stecz miejmy nadzieje żę i do was się dobiorą przy okazji rozliczania złodziei wielki biznes mongolski
Bo pisac o upadłosci mozna po takowym orzeczeniu sadu,skoro takiego nie było to jest to celowe wprowadzanie w błąd,wiekszosc stawiała to jako pewnik służacy do naganiania na spadki
Ta firma jest tyle warta ile jeszcze z niej można wydrenować czy to w postaci majątku czy pożyczek. Gdyby miała taką świetlistą przyszłość to już ktoś dawno by wykupił jej akcje. Nikt w nia nie chce zainwestować nawet przysłowiowego złamanego szeląga. Ile by to kosztowało aby przejąć kontrolę? 13 705 289 akcji podzielić na 2 = 6852644,5 dodać 1 akcje= 6852645.5*0,42 zł=2 878 110.69 zł aby przejąć pełną kontrolę. To przecież niewiele za firmę wartą tyle setek milionów?
No przy takim "rozumowym" podejściu to faktycznie masz duże szanse wszystko stracić. To jest jak z zadaniem w stylu: jeden robotnik kopie dół w przeciągu 15 min. Oblicz w jakim czasie tę pracę wykona 100 robotników. Odpowiedź 15min/100 = 9s. Niby się zgadza tylko, że nawet kilku nie dopcha się do miejsca pracy.
Równiez pisanie przez ree,xxx czy innych ze msx to wydmuszka bez wartosci i ze nic nie posiada to spore trzegiecie bo skad oni to moga wiedziec,nie było najnowszego raportu. Za to w raporcie za 3 kwartał 2014r. widnieją spólki most-bud ,pod fortem development,radze sie wstrzymac do wystawiania takich opini do czasu raport bo w tym momencie jest to spore naduzycie