ty bogdo skoro masz takąpromocjeto bierz gwarantuje że ci nie zabraknie jak będą ścigaćzłodzii za ten rzekręt to może takich naganiaczy co nagonili ludzi po 3 4 zł też siewezmą ty szukaj zarządu i spytaj się dlaczgo nie poinformowali że nie kontaktu z tarantogą nie było blisko rok
pańczyk staniszewski jak to się stało że biznes na 500 mln nie został należycie zabezpieczony każda akcja ma swoją reakcję a ci co nadal naciągająludzi jutro będa mogli brać do woli tko 0,20 przed scaleniem warotość 0 zł jeden wielki wałek tylko indywidualne ściganie przekrętasów pozwoli odzyskać kase !
To prawda sprzedałem swoje akcje po 44gr. i pisałem, ze jak będę chciał odkupie po 25gr. Za tą kasę kilka razy obróciłem KGHM i juz prawie odrobiłem strarę. Wy tu sobie patrzcie jak spółka upada i trzymajcie zamrożony kapitał jak zaraz sie okażę, ze za brak raportu po raz kolejny zawieszą notowania. Zostałem oszukany tak jak wy ale nie zamierzam płakać tylko biore kapitał, który został i do końca roku wyjdę na plus.
Tyle w temacie. Nikogo nie naganiam i nie naganiałem.
Uważam tylko, ze nie potrzebnie naganiacie na zakup tego Bankruta - przekonali się juz ci, którzy kupili po 80gr wczoraj ;-)
I tak i nie. Mógłbym tu wkleić link do postu o cenie 10 gr, do wypowiedzi o sfałszowanym raporcie. Mógłbym wkleić link do wpisu gdzie oznajmiłeś, że spółka została wycofana z rynku po tym gdy na rachunkach niektórych akcjonariuszy pojawiła się błędna wycena akcji oparta o wartość 12,5 zł. Tylko po co.
Ech, stary akcjonariusz, a takie numery. Przykro czytać.
Zarobił,akurat.......Pisac kazdy moze.Jakby nie sprzedał w dołku to tu zarobek duzo wiekszy i mozliwe ze bedzie jeszcze wiekszy.Myslał jeden z drugim zae jak spadało długo to bedzie zawsze spadac.To tak nie działa
1. Będzie zarząd. 2. Będzie kasa w kasie 3. Pojawi się chociaż 1zł zysku 4. Jak firma zacznie zatrudniać. 5 No niech chociaż opublikuje raporty... 6 Jak zmieni nazwę na MSX costam...
Oczywiście, że wiele spraw wymaga uporządkowania i znakomita większość na tym forum zdaje sobie z tego sprawę. Nie szkoda Ci czasu aby przypominać o tym akcjonariuszom? Wpadnij jak już sytuacja będzie bardziej klarowna.
Biedna, chora głowa. Najstarsze zlecenie kupna wystawione na 37 gr datowane jest na 06.10 czyli na dzień po tym gdy kurs opuścił tamte okolice. Napisz jeszcze raz jaki jesteś zarobiony i bogaty zwłaszcza tym co kupowali po 80 gr.
Za moment możesz znowu dostać spazmów i zacząć pisać o dwóch emisjach jak w grudniu. Historia lubi sie powtarzać. Ne mam czasu, a gdybyś nie wiedział to są także inne spółki. MSX to dłuższy okres czasu.
człowieku jakie spółki zależne podaj jakieś wartościowe aktywa które posiadają ? odsyłam do raportu zobacz co mają tylko nie cytuj mi tego z mongolskimi aktywami bo to jest właśnie wałek czy staniszewskiemu i pańćzykowi zadano jużpytania o co chodziło w przekręcie mongolskim ?