• Dno i wodorosty........ Autor: ~Aldi [89.64.18.*]
    Chyba jeszcze pogłębimy dzisiejszy dołek na 24,10zł
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Gaz [87.207.115.*]
    nie ma parcia na ten papier
    wg. mnie osunie się
    chyba, że animator ma zlecenia i parę zł na ten cel
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Fronek [198.51.75.*]
    A według mnie to był całkiem udany debiut wiekszosc wzieli klienci indywidualni, druga czesc instytucje i dobrze. Nie zapominajmy ze to byl pierwszy raz na gieldzie i mimo klopotow zostalo na 25 zl. Wiec nie ma co wybrzydzac. Integer przeznaczy pieniadze na ekspansje paczkomatow za granice i dobrze jakby w koncu jakis produkt stal sie produktem flagowym naszego kraju bo narazie takowego wyraznego ze swieca szukac. Takim produktem za granica moga stac sie te paczkomaty moim zdaniem.
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~bolec [89.68.84.*]
    na świeta 15 zł jak leszcze na szynke będa potrzebowały :))))) juz tak PIS inpost skontroluje porządnie
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~dno [195.26.22.*]
    paczkomaty in postu za granicą stoja bezużytecznie ...niech spiepzreają z tego kraju sąd już będzie dziękował...

g]dlagowym produktemn tego kraju jest wiedzmin 3 i CDRED

natomiast mam nadzijeę zę cena 25 nie wróci nigdy nawet z a10 lat
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~chałupywelcometu [185.34.48.*]
    Dnia 2015-10-20 o godz. 15:37 ~bolec napisał(a):
    > na świeta 15 zł jak leszcze na szynke będa potrzebowały :))))) juz tak PIS inpost skontroluje porządnie

Ażeby TAK PiS skontrolował to dziadostwo, zatrudniają na umowy śmnieciowe i płacą leszczom na raty pensje, do tego wlasny samochód, własne paliwo i ganiaj za darmo z listami pochałupach
    ja się dziwię ze taki badziew wszedł na gpw a n ie na new connect....
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Wist [188.164.148.*]
    Powtórka z JSW sie szykuje ;)?
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Ryba [178.175.128.*]
    No ale co ma skontrolowac jak tam wszystko w papierach sie zgadza? Mozna z drugiej strony sie zastanowic kiedy w koncu ktos dupnie Poczte Polska za zmarnowane miliony na niedzialajacy system. Gdzie te pieniadze sa? Jak mi dacie odpowiedz to stawiam piwo. Bo do tej pory nie znalazlem odpowiedzi.
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~koles [149.202.42.*]
    Jednak trzeba przyznac ze od samego poczatku akcje szybko spadaly, ogolnie trzeba uznac ze debiut byl udany, tak wypowiada sie wielu ekspertow. Debiut przypadl na trudny okres, a i tak udalo sie utrzymac okolo 25 zl. Zarobili pieniadze wlasciwie jak zaplanowali, w granicach bledu. Jednak sprzedala akcje, zamknela sesje, czyli jednak jest calkiem ok, znalazla zainteresowanie i inwestorow. Ale do konca nie mozna powiedziec juz teraz czy byl to sukces czy umiarkowane zadowolenie. Ja bym wrocil do oceny za kilka tygodni.
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Juhas [188.146.68.*]
    Jak przegrają przetarg na sądy to będzie po 10zł. Inpost powstał z myślą aby go sprzedać Deutche Post. Niestety Niemcy nie chcą kupić. Mają masę długów w chińskich i amerykańskich funduszach. Spółka napompowana do granic możliwości. Nie polecam kupować nawet za 5zł.
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~JB [89.228.137.*]
    dno, dno i jeszcze raz dno...tydzień mija a przesyłka nie dociera do adresat...to szambo a nie firma kurierska
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~piter [37.47.32.*]
    wczoraj otrzymałem polecony z poczty polskiej !!!!!
    nadany z krakowa do warszawy 03 października !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~bolec [89.68.84.*]
    i co z związku z tym ? to nie akcje PP tylko szmaty INPOSTA lecą na dno !!!!!!!!
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~JB [89.228.129.*]
    Dnia 2015-10-22 o godz. 10:46 ~piter napisał(a):
    > wczoraj otrzymałem polecony z poczty polskiej !!!!!
    > nadany z krakowa do warszawy 03 października !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    >

nie pisz bzdur....list polecony masz możliwość śledzenia od momentu nadania do odbioru. Przeważnie w ciągu 3 dni dociera do adresat. Priorytet szybciej. A w przypadku InPost 6 dni...siedzisz w "chałupie" jak na szpilkach bo ważne rzeczy masz otrzymać a doręczyciel nie raczy wypełnić obowiązek regulaminowy bo sie nie che albo coś gorszego tylko zamieszcza w necie Awizo. Co maja zrobić odbiorcy nie mający dostępu do internetu.....To skandal, że w ogóle taki twór dopuszczono do obrotu przesyłkami...gdzie urzad komunikacji elektronicznej....platfus pewnie sobą sie zajmuje a nie kierowaniem urzedu...
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~gary1 [149.202.47.*]
    jak dla mnie to nie jest tak zle nie wiem czego wy oczekujecie? Przeciez to byl DEBIUT, a wiadomo jak z tymi debiutami bywa, czesciej wypadaja blado. Tutaj bym raczej sie wstrzymal jeszcze z ocenami i poczekal. Jednak mimo wszystko uwazam ze to byl calkiem przyzwoity debiut, w koncu jakby nie bylo, mlodej firmy z mlodym prezesem. Zarobili swoje, pojda z tymi paczkomatami za granice, jak te paczkomaty sie przyjma to bedzie sukces i bedziemy inaczej oceniali. Generalnie sesja zamknieta, akcje sprzedane. A ludzie to chyba lubia tak wbijac szpile za szpila ;) Pozdro dla niegejterow

• Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~zenek [89.68.84.*]
    dramat leszcza TRWAm :) cwaniak chciał zarobic na debiucie ?:)) ile 20, 30%? trzeba było trzymać w banku na 2% a tak jadna w dół SPEKULANTY Z koziej wólki
    1000 transakcji ann aallaegro tylko PP i wszytsko dociera do adresata w 2 - 3 dni a inpost? to coś mam nadzieje że zniknie na trwałę z tego kraju - nie jest miz  al. kupujących bo powinni wiedzieć że kupują akcje firmy niewiwele wartej...
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~piter [37.47.41.*]
    a ja kupuję na allegro tylko jak jest przesyłka inpost, paczkomaty
    sporo taniej i wszystko dochodzi szybko, Paczki odbieram w paczkomacie kiedy mam czas i nie stoję w kolejkach w śmierdzącej mydełkami poczcie.

• Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~zenek [89.68.84.*]
    a ja jestem mądrzejszy od Ciebie kurier musi sie dostosować do mojego czasu i przynosi paczke pod drzwi , do paczkomatu mam 3 km w duzym mieście i nie chce mi sie jechac samochodem a benzyna tez nie jest za darmo :)))
    nie chodze na pocztę a poczta polaks adoręcza mi przesyłki do miejsca paracy a in post mam nadzieję ze zniknie z tego kraju....na zawsze,
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~olo [89.74.151.*]
    kiedy 30 zł - miałoiśc w kierunku 30
    ustawiłem na S i czekam - a tu nic!!???
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~JB [89.228.145.*]
    http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,19098188,do-polski-wchodzi-nowa-usluga-pocztowa-juz-nie-tylko-paczkomaty.html?biznes=local#BoxBizLink
    no to dlaczego nie rośnie.?
    dlatego ze ten cypryjski wehikuł wlaśnie przegrał ofertę na obsługę sadów z PP....
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    Dziwie sie ze jeszcze jest tak wysoki kurs przeciez przesylek sadowych nie bedzie to kaszana a pozatym caląą kase wziol integer wiec inpost to golas i niech was nie zwiedzie ze z tej kasy integer postawi paczkomaty bo z zyskow bedzie musial zwrocic prywatny nic nikomu za darmo nie da na razie to smiec
    załamujecie mnie ...
    ustawiam na sprzedaż za 25 zł .. ale widzę, że to kupic chcą za 21 - czyli mniej
    to sa jakies jaja
    jaja to są ze jakieś pacany chcą kupować ten cyprysjki konglomerat aż za 21 zeta po przegranym przetargu z PP

PIs zrobi porządek z tymi oszustami zatrudniającymi bez umów i nadgodzin

prawnicy w sądach są już zachwyceni ż enigdu in post do nich nie wróci

40% przychodów papa

proponuję im obsługę w korei północnej tam będą zadowlonei obywatele
    ale czy wystrzeli dzisiaj na 25 ?
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~juras0007 [84.205.13.*]
    Wystrzeli ale na 20 a potem pomalutku sukcesywnie ccoraz to niżej tnij straty poki jeszcze są male
    jakie straty? tu miało rosnąć!!
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~ochlapiarze [66.102.9.*]
    hehe, nareszcie przegraly z Pocztą. . hehe
    rosnac taki śmieć? wolne żarty

40% przychodów to duza strata z braku sądówek wawel stracił 25% przychodów z biedronki i już traci - 10%
  • Re: Dno i wodorosty........ Autor: ~Dariusz [188.165.231.*]
    Tylko ze tajemnica poliszynela jest to ze wszystko jest teraz ustawione pod Poczte, wiec nie rozumiem waszego zachwytu :D Czym wy sie tak zachwycacie, skoro nie pracujecie dla Poczty? Nie rozumiem jak mozna tak zyc takimi sprawami i tak obsmarowywac. NO ale to wasze sumienia. Pozdrawiam milego weekendu
    Dariusz, ... ale to Inpost namawiał i toczył wizję - ja naiwny wszedłem w to i od tego czasu nie śpię, teraz szukasz przyczyn gdzie?
[x]
INPOST 0,00% 10,87 2017-05-24 16:47:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.