A według mnie to był całkiem udany debiut wiekszosc wzieli klienci indywidualni, druga czesc instytucje i dobrze. Nie zapominajmy ze to byl pierwszy raz na gieldzie i mimo klopotow zostalo na 25 zl. Wiec nie ma co wybrzydzac. Integer przeznaczy pieniadze na ekspansje paczkomatow za granice i dobrze jakby w koncu jakis produkt stal sie produktem flagowym naszego kraju bo narazie takowego wyraznego ze swieca szukac. Takim produktem za granica moga stac sie te paczkomaty moim zdaniem.
Dnia 2015-10-20 o godz. 15:37 ~bolec napisał(a): > na świeta 15 zł jak leszcze na szynke będa potrzebowały :))))) juz tak PIS inpost skontroluje porządnie
Ażeby TAK PiS skontrolował to dziadostwo, zatrudniają na umowy śmnieciowe i płacą leszczom na raty pensje, do tego wlasny samochód, własne paliwo i ganiaj za darmo z listami pochałupach
No ale co ma skontrolowac jak tam wszystko w papierach sie zgadza? Mozna z drugiej strony sie zastanowic kiedy w koncu ktos dupnie Poczte Polska za zmarnowane miliony na niedzialajacy system. Gdzie te pieniadze sa? Jak mi dacie odpowiedz to stawiam piwo. Bo do tej pory nie znalazlem odpowiedzi.
Jednak trzeba przyznac ze od samego poczatku akcje szybko spadaly, ogolnie trzeba uznac ze debiut byl udany, tak wypowiada sie wielu ekspertow. Debiut przypadl na trudny okres, a i tak udalo sie utrzymac okolo 25 zl. Zarobili pieniadze wlasciwie jak zaplanowali, w granicach bledu. Jednak sprzedala akcje, zamknela sesje, czyli jednak jest calkiem ok, znalazla zainteresowanie i inwestorow. Ale do konca nie mozna powiedziec juz teraz czy byl to sukces czy umiarkowane zadowolenie. Ja bym wrocil do oceny za kilka tygodni.
Jak przegrają przetarg na sądy to będzie po 10zł. Inpost powstał z myślą aby go sprzedać Deutche Post. Niestety Niemcy nie chcą kupić. Mają masę długów w chińskich i amerykańskich funduszach. Spółka napompowana do granic możliwości. Nie polecam kupować nawet za 5zł.
Dnia 2015-10-22 o godz. 10:46 ~piter napisał(a): > wczoraj otrzymałem polecony z poczty polskiej !!!!! > nadany z krakowa do warszawy 03 października !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >
nie pisz bzdur....list polecony masz możliwość śledzenia od momentu nadania do odbioru. Przeważnie w ciągu 3 dni dociera do adresat. Priorytet szybciej. A w przypadku InPost 6 dni...siedzisz w "chałupie" jak na szpilkach bo ważne rzeczy masz otrzymać a doręczyciel nie raczy wypełnić obowiązek regulaminowy bo sie nie che albo coś gorszego tylko zamieszcza w necie Awizo. Co maja zrobić odbiorcy nie mający dostępu do internetu.....To skandal, że w ogóle taki twór dopuszczono do obrotu przesyłkami...gdzie urzad komunikacji elektronicznej....platfus pewnie sobą sie zajmuje a nie kierowaniem urzedu...
jak dla mnie to nie jest tak zle nie wiem czego wy oczekujecie? Przeciez to byl DEBIUT, a wiadomo jak z tymi debiutami bywa, czesciej wypadaja blado. Tutaj bym raczej sie wstrzymal jeszcze z ocenami i poczekal. Jednak mimo wszystko uwazam ze to byl calkiem przyzwoity debiut, w koncu jakby nie bylo, mlodej firmy z mlodym prezesem. Zarobili swoje, pojda z tymi paczkomatami za granice, jak te paczkomaty sie przyjma to bedzie sukces i bedziemy inaczej oceniali. Generalnie sesja zamknieta, akcje sprzedane. A ludzie to chyba lubia tak wbijac szpile za szpila ;) Pozdro dla niegejterow
dramat leszcza TRWAm :) cwaniak chciał zarobic na debiucie ?:)) ile 20, 30%? trzeba było trzymać w banku na 2% a tak jadna w dół SPEKULANTY Z koziej wólki
1000 transakcji ann aallaegro tylko PP i wszytsko dociera do adresata w 2 - 3 dni a inpost? to coś mam nadzieje że zniknie na trwałę z tego kraju - nie jest miz al. kupujących bo powinni wiedzieć że kupują akcje firmy niewiwele wartej...
a ja kupuję na allegro tylko jak jest przesyłka inpost, paczkomaty sporo taniej i wszystko dochodzi szybko, Paczki odbieram w paczkomacie kiedy mam czas i nie stoję w kolejkach w śmierdzącej mydełkami poczcie.
a ja jestem mądrzejszy od Ciebie kurier musi sie dostosować do mojego czasu i przynosi paczke pod drzwi , do paczkomatu mam 3 km w duzym mieście i nie chce mi sie jechac samochodem a benzyna tez nie jest za darmo :)))
Dziwie sie ze jeszcze jest tak wysoki kurs przeciez przesylek sadowych nie bedzie to kaszana a pozatym caląą kase wziol integer wiec inpost to golas i niech was nie zwiedzie ze z tej kasy integer postawi paczkomaty bo z zyskow bedzie musial zwrocic prywatny nic nikomu za darmo nie da na razie to smiec
Tylko ze tajemnica poliszynela jest to ze wszystko jest teraz ustawione pod Poczte, wiec nie rozumiem waszego zachwytu :D Czym wy sie tak zachwycacie, skoro nie pracujecie dla Poczty? Nie rozumiem jak mozna tak zyc takimi sprawami i tak obsmarowywac. NO ale to wasze sumienia. Pozdrawiam milego weekendu