• jestem spokojny Autor: ~andre [83.21.49.*]
    wracamy do stanu za 1 półrocze 2014 roku w/g raportu.będzie okey moim skromnym zdaniem .
  • Re: jestem spokojny Autor: ~andre [83.21.61.*]
    mógłbym za jednym zamachem podnieść do zeta ale po co jak mnie oddajecie poniżej zeta?
  • Re: jestem spokojny Autor: ~gracz [91.223.52.*]
    Wg. jakiego raportu??
  • Re: jestem spokojny Autor: ~ree [146.0.32.*]
    wydymano ludzi a wy dalej naciagacie
    pańćzyk i staniszewski i wielki biznes mongolski tu tylko twarda sprawiedliwość została i niektózy jużchyba z tego korzystają
    myśłicie że kurs chodzi po tyle bo wszystko jest ok ? kurs zleciał na ryj bo okradziono ludzi wprowadzono ich w błąd i zrobiono jak to azwano przkręt mogolski z firmą krzak w tle
  • Re: jestem spokojny Autor: ~bogdo [94.254.132.*]
    Zebys znowu sie nie pomylił bo będzie wstyd,juz mogłes miec zarobek a tak beczysz jak baba
  • Re: jestem spokojny Autor: ~andre [83.21.61.*]
    jakby kto szukał jednego z członków rady nadzorczej niejakiego andrzyj zawara to jest aktualnie w radzie nadzorczej Polimexsu.szukać następnych !
    pańczyk i staniszewski ktoś się musiał podpisywać pod wielkim mongolskim biznesem za 00 mln bez rzetelnego sprawdzenia i zabezpieczenia
    tutaj ludzie zostali wydymani przy 3, 4 zł czy knf dopełniło swoich obowiązków ?
  • Re: jestem spokojny Autor: ~bogdo [94.254.198.*]
    Moze i były ale sie zmyły,były tez nagonki re pod wyimaginowana upadłosc,i co gdzie ta upadłosc,ludzi na sprzedaz nakreciłes a upadłosc gdzie.Po 0.25 sprzedali
    A powiedz no kolego co to niby msx stracił,nic.Beczysz jak baba
  • Re: jestem spokojny Autor: ~re [146.0.32.*]
    jutro będziesz mógł brać garściami cennego walora i zapewne o wiele taniej niż dziś więc naciągaj ludzi dalej
    no i napisz jeszcze co takiego ma ten msx bo wg raportu ostatniego bez kreatywnej księgowości to wielkie g
    Ja nie naganiam tylko ty,nie załapałes sie na kupno nizej i beczysz,zauwaz ze to ja podpisuje sie pod toba a nie odwrotnie.A czy nic nie ma to nie byłbym taki pewny.Radze poczytac infa .Spólki zalezne ,pod fortem development ,most-bud

https://www.bankier.pl/forum/temat_sklad-grupy-kapitalowej-msx,17300707.html
  • Re: jestem spokojny Autor: ~mongolgold [83.9.207.*]
    co ty pirniczysz narazie msx to ma nie spelnione obietnice

nie zaksiegowana strate
    i……kupe problemow

utrata aktywow i brak raportów czyli czyli nie zaksiegowana strata
    to sie nazywa urealnienie wyceny aktywow
    czy ktos to zrozumial //////??????
  • Re: jestem spokojny Autor: ~adre [83.21.61.*]
    msx według sądu skutecznie złożył oświadczenie o wycofaniu się z umowy z tarantogą z powodu jej oszustwa -chodzi o poswiadczenie nieprawdy o ich prawach których nie mieli. a pamietac nalezy że msx sprzedał,, pod fortem 2 sp.z.oo. za 22mln zł . kupił za to obligacje korporacyjne i to nie tarantogi.bo obligacje tarantogi kupili z emisji akcji.tak że mają do odzyskania około 56mln zł.dalej nie liczę.ale sami podali w raporcie że ich kasa zainwestowana to 112mln zł.i jeżeli to prawda a myslę że tak bo to dlatego są takie przewałki - a to strata aktywów których nie było a to upadłosc której nie ma a to postępowanie KNF-u .chodzi o jedno skupić jak najwiecej akcji bo przebitka moze być nawet 1000%. i pamietać każdy inwestuje swoją kasę w/g swojego pomysłu kupuje lub sprzedaje i nie pisać mi tu o naganiaczach.
  • Re: jestem spokojny Autor: ~gracz [91.223.52.*]
    Ja też jakoś jestem spokojny o przyszłość tej spółki :)
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.