• ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~cesarzztworek [83.9.176.*]

kierunek odpowiedni ….potwierdzony mocny sygnał kupna

powodzenia
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~gracz [188.146.135.*]
    Trzymam za nas kciuki:)
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~niezrzeszony [91.192.165.*]
    Mongolgold zmiana nicka nic nie pomoże. Ja pamiętam:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-niezrzeszony,17477557.html
    A to pamiętasz:

- On jest nagi! - zawołał w końcu cały lud.
    Cesarz zmieszał się, bo wydawało mu się, że jego poddani mają słuszność, ale pomyślał sobie: "Muszę wytrzymać do końca procesji". I wyprostował się jeszcze dumniej, a dworzanie szli za nim, niosąc tren, którego wcale nie było.
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~mongolgold [83.9.65.*]
    król jest nagi zawsze …... ale za to ….. zawsze bogaty

re niezrzeszony …ja nicka nie zmienilem wiadomo od dawna ze posluguje sie dwoma nickami adekwatnymi do sytuacji

nierozumiem tez co pamietasz ????jesli mile chwile ze mna to …dziekuje a jesli jest to jakas dygresja to nie wiem

bo podalem CI sygnal do zjazdu przy 1.60 zl jak i teraz przy cenie 30 paru groszy do wzrostow ale odnosze wrazenie

ze masz mi to za zle ze idzie jak po sznurku ????????

ps jesli juz wklejasz to ja podam konkret

Autor: ~mongolgold [95.49.136.*] 2015-05-28 09:44
    Opublikowano przy kursie:  0,88 zł , zmiana od tamtej pory:  -26,14%
    Re: NIEZRZESZONY
    moje zadanie sie skonczylo ostrzegalem CIE caly czas ale nie skorzystales z mojej wiedzy 

szczerze pozdrawiam i trzymam kciuki za CIEBIE i siebie
    He he he. Więcej spacerów mniej naganiania.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zawieszenie-notowan-na-otwarciu-wyglada-na-upadlosc,18230703.html
    Ponieważ jest słoneczny dzień i nie mam zamiaru tkwić na forum jeszcze jeden link do przemyśleń:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-da-zarobic-tak-syndykowi,17993479.html
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~mongołgold [83.9.65.*]
    wydaje mi sie ze przyda ci sie spacer w ten piekny sloneczny dzien i troche odpoczynku ..a sukces z moja pomoca

sam przyjdzie

zamiast wklejania moich udanych przepowiedni wystarczylo by zwykle …..dziekuje

milego dnia ,,,,,życze
    Tak tak.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-a-jest-bankrut-bez-majatku-tyleco-kiedys-fatamorgana,17856807.html
    strasznie zacietrzewiony jestes pokaz jakas swoja analize najlepiej wklej swoj link

mnie sie przynajmniej kierunki nie mylą …do przemyslenia

to jest kolego GIELDA nie ma jednego rozwiazania ….powrot KROLA juz nastapił pisałem o tym

Nie jestem zacietrzewiony, po prostu parazytolog hobbysta. Nie obraź się, ale co najwyżej analizę moczu możesz przedstawić na tym forum.
    a z tym sie zgodze tylko nie rozumiem po co ….tu zagladasz

ps pozostaje mi zaprosic kolege na inne forum…….moze inne spełni twoje oczekiwania

oczywiscie bez obrazy i urazy …taka mała dygresja
    He he he. Za trudne słowo. Ale ad rem.
    Przedstawisz nam tą AT piątkowego, popołudniowego fixingu?
    jesli robisz analize na podstawie piatkowego wyskoku to gratuluje ;;;ja uzywam innej metody w skali tygodniowej

ale do rzeczy nie ja nie przedstawie analizy bo zachowam ja dla siebie natomiast jesli przedstawisz swoja

to po starej znajomosci przejze ja i dokonam ewentualnej korekty

Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi inspientis in errore preservare 
    Czyli poniedziałkowy poranny i piątkowy popołudniowy. He he he.

Moja nie będzie tak spektakularna jak Twoja i dotyczyć będzie nieco innego zagadnienia:

Twoja:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-a-jest-bankrut-bez-majatku-tyleco-kiedys-fatamorgana,17856807.html

Moja:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-aby-cena-powrocila-do-5-zl-potrzeba-2000-jej-wzrostu,17887367.html
    …no kolego gdzies mi to ulecialo i nie zakodowalem tego twojego postu …... bez zbytniego słodzenia

chapeau bas

z ciekawosci zapytam czy przewidziales tez cene tzn spadek 1.60 na 0.30
    Chyba nie chcesz napisać, że z AT wyszły Ci trzy wnioski o upadłość.
    oczywiscie ze nie przewidziałem wnioskow o upadlosc ale przewidzialem spadek cen akcji własnie z at

a jak mówią cel uswieca środki ….nie interesuje mnie jaka jest przyczyna tylko jej skutek
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~bogdo [94.254.198.*]
    Raczej nic nie przewidziałes bo pewnie zawsze piszesz o spadkach,wiec trzeba w koncu kiedys cos trafic,a z tych tu wątków oczekiwałes dalszych spadków na 0.01 .Wiec sie kolego nie podniecaj bo nie masz czym.Przy 0.25 tez nie widziałe zebys pisał ze będa wzrosty
    oczywiscie ze nie bo o wzrostach zaczolem pisac gdzies chyba przy 37 gr a jak chcesz dokladnosci to do apteki albo wrozbita maciej
    powiem wiecej tą piatkową luke trzeba bedzie zamknac ….ale nie powiem kiedy
    Smiem powatpiewac czy masz akcjie,mozliwe ze z ciebie gawedziarz i jakby poszukac to pewnie by sie znalazło gdzie pisałes ze bedzie spadac ,co do kursu to ameryki nie odkryłes bo moze byc kilkuprocenta korekta,z tym ze nie koniecznie, ale mało zdecydowani znowu moga zostac bez akcji bo ja mysle ze beda dalsze wzrosty. a ty kolego co napiszesz,to tak na marginesie dyskutujcie sobie dalej
    dla mnie rynek jest na kupi…..sprawdz sobie co znaczy zamkniecie luki startowej
    luka startowa,ciekawe gdzie to wyczytałes,pewnie na forum
    Oprócz teoretyki której sie naczytałes to moze napiszesz cos konretnie bez lania wody
    to moze jeszcze mam rozpiac rozporek i dac ci potrzymac ?????

trzeba troche samemu sie wysilic
    Mozliwa lekka korekta,choc nie koniecznie,potem przewiduje przewiduje dalszy wzrost w okolice 0.80 0.90, aty co napiszesz konkretnie
    Z Mongolgldem jest jak z zepsutym zegarem, który też wskazuje poprawnie godzinę.

Dwa razy na dobę.
    Mongolgold napisał:

"oczywiscie ze nie przewidziałem wnioskow o upadlosc ale przewidzialem spadek cen akcji własnie z at

a jak mówią cel uswieca środki ….nie interesuje mnie jaka jest przyczyna tylko jej skutek"

Rozumiem, że wnioski zgłoszono po to aby się AT zgodziła. A co nowego na oddziale?
    poniekad…………...bardzo dobrze rozumujesz

ps zapraszam do siebie …trzymam miejsce
    Zapomniałem jeszcze o jednym z AT musiały wynikać także skutki utraty praw do aktywów w Mongolii. W tym roku pewnie nie zdążysz ale ogłoś to Nagroda Nobla z ekonomii pewna.
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~cesarzztworek [83.31.52.*]
    w tym roku to bezapelacyjnie nagroda NOBLA nalezy sie prezesowi i zarzadowi którzy wlasnie utracili aktywa mongolskie

i nie zauwazyli albo byli swiadomi nie wiem ze obligi powinny byc zabezpieczone czego skutkiem bylo zjechanie ceny na minima
    i dalej wnioski sadowe

dziwne ze tego nie zauwazasz ….moze grasz w tej samej druzynie
    I w ten sposób wracamy do początku:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-zloto-dla-zuchwalych,18510955.html

PS
    Miałeś swoje 15 minut. Nie karmie Cię więcej.
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~mongolgold [83.31.52.*]
    i ty miales swoje 15 minut …widac ze powyzszy tekst jest wbrew interesom twoich szefow
    i udawaj dalej glupiego inteligenta

powiedziales mi wiecej niz chcialem
    "Paranoja jest chorobą rozpoznawaną w medycynie dość rzadko, jednak wielu autorów skłania się ku przypuszczeniu, że jest to stan patologiczny występujący znacznie częściej, niż wynika to z oficjalnych statystyk. Wynika to z tego, że w chorobie tej doznawane przez chorego urojenia są na tyle prawdopodobne, że otoczenie traktuje to raczej jako cechę charakteru, niż chorobę. Można pokusić się o stwierdzenie, że każdy zna jakąś osobę, która ma pewne poglądy nie oparte na żadnych przesłankach, które podzielałoby otoczenie i w tych poglądach jest niewzruszona. Choć wszyscy wokół uważają, że poglądy tej osoby są niezwykłe, to jednak wskutek częstego faktu, że człowiek ten właściwie wypełnia swoje role społeczne (pracownika, ojca/matki, kolegi itp.) urojenia paranoiczne nie są uważane przez innych za chorobowe".
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~mongolgold [83.31.52.*]
    widze ze ta choroba jest ci doskonale znana …..pozostaje mi miec tylko nadzieje ze nie znasz jej z autopsji

a te wywody zostaw dla siebie i rodziny

ps zajmij sie czyms pozytecznym odkurz dywan /wyczysc sedes idz na spacer a nie opowiadaj nam co ci dolega

ps moze powinienes odpoczac od giełdy i tego forum ….wracaj szybko do zdrowia …..
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~as [79.191.80.*]
    z wora niech sobie strzeli , to ciężki przypadek
    "Urojenia to zaburzenia myślenia, czyli przekonanie chorego o istnieniu rzeczy, zjawisk czy wydarzeń wokół niego, które naprawdę nie istnieją. Pewne zdarzenia mogą co prawda mieć miejsce, ale chory nadaje im nieadekwatne znaczenie, nadbudowuje wokół nich chorobowe treści, tzw. system urojeń. Takie fałszywe sądy pacjenta są niekorygowalne; nie daje on sobie wyjaśnić, wytłumaczyć, że to, co myśli, nie ma miejsca w rzeczywistości, nie dzieje się naprawdę. Pacjent jest głęboko przekonany o prawdziwości swoich urojeń, „wierzy w nie”, „wie”, uważa, że to jego sądy są prawdziwe, a inni albo ich nie dostrzegają, albo wręcz są „przeciwko niemu”, chcą z niego „zrobić chorego”, kiedy właśnie to on „jest zdrowy”. Może nawet takie osoby, które starają się mu pomóc i „tłumaczyć, że on nie ma racji”, włączyć w system swoich urojeń, jako biorące udział w „zmowie przeciwko niemu” (np. rodzinę, znajomych, osoby z pracy). Do tego grona trafiają nieraz także, osoby i instytucje, które mogą pacjentowi pomóc profesjonalnie: psychologowie, lekarze psychiatrzy, personel szpitala. Dlatego często bardzo trudno pomóc osobie, która uważa, że z nią jest „wszystko w porządku”, że jest zdrowa, a ci, którzy chcą jej pomóc, są przeciwko niej"
  • Re: ZŁOTO DLA ZUCHWAŁYCH Autor: ~mongolgold [83.9.77.*]
    kolego paranoja i urojenia to chyba dostali wszyscy nagonieni przy cenie 1.60 przez kolege

nie zapominajmy ze i kolega jechal tym pociagiem do samych Tatr …wiec troche pokory

ps radze zmienic nicka i naginac dalej ..bo pod tym jestes juz spalony
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-wzrosty,16212067.html
    bez komentarza
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-oczywisci-ze-bedzie-urojone-12-50-ale-po-scaleniu,16226103.html

jakis nie dowartsciowany facet … bez komentarza
    Mongolgold niedowartościowany? I jeszcze słynne 1,60 zł:

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-wzroty-wzrosty,16496717.html
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe