W związku z proponowanym wycofaniem spółki Yawal z giełdy, wystawiam na sprzedaż swoje akcje firmy z ceną 9,50pln i ufam, że będzie to wartość godziwa, za którą Pan nabędzie walor (kwota 9,50 pln obowiązywała w ostatniej transakcji pozasesyjnej i prawdopodobnie dotyczyła akcjonariuszy mniejszosciowych, którzy wycofali pozew sądowy). Informuję, że zarówno moja skromna osoba, jak i przypuszczalnie wielu pozostałych akcjonariuszy, nie odda akcji po 7pln (cena ostatniego wezwania) i wybierzemy dematerializację. Pozdrawiam Akcjonariusz P.S. Namawiam pozostałych akcjonariuszy do wystawiania akcji po cenie 9,50pln.
Taki mamy klimat. Nie dla plebsu ośmiorniczki. Masz pracować do 75 lat i oszczędzać na emeryturę, najlepiej inwestując w akcje takie jak Yawal, Paged, Polcolorit etc. i cieszyć się jak dobrze rynek jest nadzorowany, i zainwestowane pieniądze bezpieczne. ..
no własnie o to chodzi, że NIE będą musieli (kodeks s.h. ich do tego nie zmusza) Mogą natomiast chcieć - wtedy byłoby ok dla drobnicy. patrząc na poprzednie działania Mzyka śmiem wątpić w to, że nagle mu się odmieni
szkoda ze yawal nie doczekal powtotu do sluzb macierewicza z kaminskim.za tydzien nie bedzie miejsca w wiezieniach.a prezes gieldy tamborski jeszcze przyspawany do fotelika.czlowieku ratuj sie i uciekaj za tydzien mozesz miec kolacje przy swiecach z antkiem macierewiczem
no z tym to może za rok by się zajęli, Antek ma inne tematy na tapecie, ważniejsze niż jakiś Mzyczek, a swoją drogą decyzja o zgodzie na dematerializację przed wyborami w kontekście tych wałków jest mocno podejrzana....
ależ tu jest szachrajstwo sprzedałem bo z tymi ludzmi i Knf nie wygram oni popierają tylko bogatych spółka wart 30 zł niedługo spadnie na 3 zł wydmuszką można sterować przez słupów
racja MZ nic nie musi, ale wbrew pozorom jeśli zbierzemy się w większą grupę KSH daje nam spore szanse na walkę i warośc godziwa:) pisałem tu wiele razy - jak ktos zainteresowany pisac na monikamarszalek99@gmail.com
musimy podjąć walke sądową z mzykolstwem, szczególnie powołanie niezależnego biegłego finansowego celem oszacowania wartości całej grupy yawal.s.a
wartość księgowa grupy na koniec 2 kwartału 38 zł (mocno zaniżona w księgach przez mz)
sam filal kupili za 64 mln (a obecnie final jest rentowny i wart więcej niz w księgach), yawal system wart ok 80-100 mln a do tego 899 000 akcji paged s.a w posiadaniu przez yawal ...