• Bytom - sygnały kontynuacji trendu wzrostowego Autor: luqas87 [83.20.148.*]
    Wykres tygodniowy pokazuje długotrwały trend wzrostowy, który trwa od początku roku. Aktualnie mamy do czynienia z dość dużą korektą, która jednak póki co zatrzymuje się na ważnym wsparciu okolic 2,80 zł. W tym miejscu respektowana jest także linia trendu. Wydaje się, że są dość spore szanse na zakończenie korekty i dalsze wzrosty. Optymizm wynika z dynamiki trendu oraz formacji świecowych czyli zaznaczonego pin bara oraz objęcia hossy. Dwie pozytywne formacja na wysokim interwale w dość znaczącym miejscu, sprawiają że wykres wygląda pozytywnie.

http://comparic.pl/bytom-btm-sygnaly-kontynuacji-trendu/
  • Re: Bytom - sygnały kontynuacji trendu wzrostowego Autor: ~lelum [91.185.186.*]
    ...dokladnie tak
  • Re: Bytom - sygnały kontynuacji trendu wzrostowego Autor: ~me [91.185.186.*]
    ostatni szansa na zakupy :)

"....Prawdę mówiąc, do szczytów z 2007 roku nie ma żadnych, znaczących przeszkód. Wydaje się więc, że najbliższym celem może być okrągły poziom 4 zł. Generalnie wzrosty same się o siebie „zatroszczą”. Wydaje mi się, że warto skupić się na potencjalnych sygnałach słabnięcia trendu. Te pojawiłyby się wtedy, gdy zostanie wybita dolna krawędź kanału, a następnie wsparcie przy 2,80 zł. Poważny sygnał będzie miał miejsce dopiero przy wybicia dołem minimum korekty, a więc poziomu 2,66 zł. Jak już wspomniałem, wyższy interwał wygląda pozytywnie i rzeczywiście spółka ma szanse na kontynuację trendu..."
  • Re: Bytom - sygnały kontynuacji trendu wzrostowego Autor: ~oj [37.7.153.*]
    "wzrosty same sie o siebie zatroszczą" - takich bredni to jeszcze nie czytałem!
    ciekawe za jaką kase pisze sie takie głupoty?
  • Re: Bytom - sygnały kontynuacji trendu wzrostowego Autor: ~smok [5.172.252.*]
    technicy ..... są pewne granice normalności.
    Oczywiście w maju przewidzieliście spadki.
    Teraz giełda wali - 3% + 2 %
    Wasze wykresy są na plus
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.