WIĘCEJ JUŻ NIC NIE MUSZĘ TŁUMACZYĆ, BO GRONO TU CZYTAJĄCYCH JEST NA TYLE INTELIGENTNE, ŻE WIE CO DZIEJE SIĘ WTEDY ZAZWYCZAJ Z KURSEM TAKIEJ SPÓŁKI. JEŚLI ZNIKA NAGLE WIDMO UPADŁOŚCIOWE, TO POPYT NA PAPIERY SPÓŁKI ROŚNIE A WRAZ Z NIM CO?
JA JESTEM NIEMAL PEWNY POZYTYWNEGO ROZWOJU WYPADKÓW NA MSX RESOURCES.
SZANOWNY PAN SOLORZ ŻAK NIE JEST I NIE ZAMIERZA BYĆ IDIOTĄ I SKOŃCZONYM KRETYNEM. TO BIZNESMEN "PEŁNĄ GĘBĄ" I WIE CHŁOP CO ROBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ON TO SZCZEGÓLNIE UWAŻA NA SWĄ KASĘ. NIE WSZEDŁBY NA PEWNO W JAKIEŚ PRZYSŁOWIOWE "GÓWNO".
co do solorza to wejdz na wątek elka tam zobaczysz co o nim i jego stylu myśląinwestorzy akcje elek dostał prawdopodobnie za długi pozostało ścigać odpowiedzialnych za ten przekręt
Ja osobiscie z ciekawosci czytałem forum elka,to tak jakby czytac idiotów,akcje elka sa sporo warte,nie wiadomo o co im chodzi,pewnie i ty tam piszesz głupoty a spólki solorza daja zarobic,sam elektrim jest sporo warty,czy cyfrowy polsat prwaie ciagle w góre.Na kazdej spólce sa tacy co głupoty piszą
i tak będzie,ąz do LIKWIDACJI tej WYDMUSZKI i usunięcia jej z GPW co zapewne nastąpi dopiero w 2016r :-) ps. Solorz nie kupił ani jednej akcji ŚMIECIA to zrolowany na akcje nie spłacony dług :-)
panowie te nazwiska to za naszą kasę, i naszym kosztem doszły do dużych pieniędzy , współczesny biznesmen dba o inwestora tylko wtedy gdy chce pozyskać kapitał
Chodzi Tobie Drogi Bogdo, że teraz będą musieli Ci wspominani przez Ciebie inwestorzy kupować zamiast tylko po 25 groszy, to będą zmuszeni wkładać do swego koszyka inwestycyjnego aż po cenie 1-ego złotego za papier??
Tak to jest, gdy z pazerności, lub ze strachu ktoś czeka z zakupem, licząc naiwnie na niższą cenę.
Sory kolego analityk.Mój ostatni post był adresowany do tych smiesznych naganiaczy.Zgadza sie miałem na mysli to co napisałes,byli za bardzo pazerni dlatego beda kupowac po wyzszej cenie