• Konsekwentnie - umowa Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Zarząd Spółki Suntech S.A. informuje, że dnia 30 września 2015 roku Spółka podpisała umowę na dostarczenie systemu do paszportyzacji sieci telekomunikacyjnej SunVizion Network Inventory dla jednego z operatorów infrastruktury działającego na polskim rynku. Operator jest nowym klientem Spółki. Jego nazwa oraz wartość kontraktu objęte są tajemnicą handlową.
  • Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~treg_miar [93.159.154.*]
    Zgadzam się: konsekwentnie wszystko utajniają, jakby byli głównym graczem strategicznego sektora.
    Do pełnej konsekwencji brakuje tylko chwilowej podbitki (checked), maksymalnie do jutra zjazdu poniżej kursu odniesienia (zobaczymy), a później kilkumiesięcznej wegetacji. W między czasie jeszcze info o wyprzedawaniu się zarządu.

Piękne perspektywy ;)

• Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~pirad [37.190.199.*]
    To sprzedaj i won ze spółki. Proste. Wszędzie tylko ujadanie.
  • Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~nju [195.248.72.*]
    Proszę nie wkurw.ać pirada :) Pozdro pirad i zły
    pozdro nju, 10 gr może się doczekasz :P
    z tymi 10gr. rbie sobie jaja ale jak by wpadło to bym się zdziwił :) Pirad rzuć okiem na wskaźniki na tygodniowym
    nju, wskaźniki tygodniowe nic mi nie mówią ponieważ tak na prawdę kilka dni w ogóle kurs się nie otworzył. Przy takiej płynności technika odchodzi na bok ;)
    ehh, myślałem że mnie pocieszysz że te AD pokazuje potężny "wyszczał" :) hehe.
    nju, jak wolumen znacznie urośnie dziś czy jutro to ad się sprawdzi. Do tego zmiana trendu, objęcie hossy itd ;) Nie ukrywam, że 25 gr to najniższy poziom od około 2 lat ;)
  • Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Zawsze mnie zastanawia czy w przypadku takich przypadkach patrzeć na wskaźniki...

Interesuje mnie czy dadzą radę wykonać to co napisali w raporcie o prognozach na 2015 - wzrost przychodów o 20% co przy ustabilizowaniu kosztów daje... sami wiecie co.

Prognozę na 2014 +/- zrealizowali...
    Macedonia, Emiraty, Chorwacja, Śląska sieć szkieletowa, Szerokopasmowa Polska Wschodnia, Filipiny i dzisiejsze info :) Maja realną szanse na te +20%. W tym roku chyba sam się zgłoszę po obligi hehe.
    Słoneczna nie wypluwała od dawna komunikatów, może jeszcze jakimś zaskoczą tak jak na początku roku.
  • Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~zly [89.231.31.*]
    Też o tym myślałem - jakaś mała seria komunikatów.
    Zazwyczaj spółki podwyższają swoje wyniki ostatnim kwartałem więc kto wie może akurat tu się to sprawdzi.
    Dnia 2015-10-01 o godz. 10:53 ~pirad napisał(a):
    > To sprzedaj i won ze spółki. Proste. Wszędzie tylko ujadanie.

Mało mnie obchodzi twoje samopoczucie i to że wszędzie widzisz/słyszysz "ujadanie" ;) 
    Postaraj się następnym razem pisać bardziej kulturalnie. Nie mam nic przeciwko, żebyś "won" mówił do lustra. Do mnie się tak nie odzywaj.
    Moja kultura nie idzie w parze z dialogiem z wróżbitami tj. Maxymalnie do jutro będzie zjazd poniżej odniesienia, wegetacja itd. Skoro jest tak źle i żadne informację Cię nie przekonują, to po co tu być ;)
    Jeśli jesteś na papierze wystarczająco długo, to przecież przedstawiony przeze mnie scenariusz nie powinien być dla ciebie obcy :)
    Daleki jestem od wróżenia, dzielę się tylko pewną prawidłowością, którą ten papier się rządzi. Napisałem, że zobaczymy, czy dalsze punkty się spełnią. Trzymam kciuki, żeby tak nie było. Ale doświadczenie mówi co innego.

Tyle, pozdrawiam pirad

Jestem tu już trochę, a z prawidłowościami masz sporo racji ;)
    pozdr treg_miar
  • Re: Konsekwentnie - umowa Autor: ~stop [193.200.47.*]
    Dnia 2015-10-01 o godz. 11:48 ~pirad napisał(a):
    > Jestem tu już trochę, a z prawidłowościami masz sporo racji ;)
    > pozdr treg_miar

najpierw mgm system teraz suntech-lubisz szmatki?:)
[x]
SUNTECH -2,37% 1,85 2026-04-02 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.