Tak się nie mogę nadziwić o co chodzi ? Może za mało rozumiem , ale ! Jest na ukończeniu fabryka, są dofinansowania jest duży rynek na izolatory, sami zapowiadają że chcą płacić dywidendy. Więc albo upadłość bo nie dotrzymają umów, albo scalenie , ale też jeśi dzisiaj ktoś zawezwie do sprzdaży to jest w stanie kupić spółkę za małe pieniądze . Pewnie nie mam racji , a m,oże mam , obstawiam wezwanie i skup akcji
nie wiem skąd taki pomysł, a jak będzie, to ja na nie, nie odpowiem po takiej cenie, po 30 groszy tak:)...predzej będzie scalenie, bo bez tego ten trup nie ruszy
Nie koniecznie to nie główny rynek gdzie groszówki wpadają do alertów. Tutaj cały czas na ciągłych mogą jechać. Jak pojawią się zyski firmy to kurs sam się dźwignie.
Na wezwanie bym nie liczył, musi się zgodzić głòwny akcjonariusz Indygo. Nie wątpliwie emisje po 1 gr zdołowały kurs, a ludzie przestali ufać zarządowi, faktem są patenty, dotacje no i fabryka ktòra ma ruszyć listopad, grudzień. Dziś ECR ma tylko koszty, jak w każdym start-upie, po uruchomieniu fabryki bedą mogli produkować, a jak bedą produkować to będą i sprzedawać. Listy intencyjne mają na 880.000 szt jest to ilośc odpowiadajaca możliwościom produkcyjnym fabryki w 2016r czyli 50%. Po uruchomieniu mają przectawić kalkulacje ile na tym zarobią, jedynie co mnie martwi to czy firma zrobiła, robi odpowiednią reklame swoim produktom, czy organizuje z potencjalnymi klientami spotkania reklamujace produkty. Napewno gdy fabryka powstanie kurs powinien sie ruszyć, to jest normalna kolej rzeczy, a pozniej scalenie akcji, tez normalna kolej rzeczy;-) Kurs akcji jest taki sam jak w emisjach, czyli sprawiedliwy dla obecnych lub potencjalnych akcjonariuszy Koncowka roku bedzie przelomowa dla firmy i chyba dobrze bedzie miec maly pakiet akcji. Pozdro
Ja jak "elektryk " uważam, że te akcje po uruchomieniu produkcji mocno polecą do góry. Nie reklamują produktu, bo tak na prawdę mają jednego ale bardzo dobrego odbiorcę - Energetykę , ponieważ ich produky jest dosyć specyficzny!!!!!!! (głównie stacje transformatorowe - a tego jest od pytona !!!!!! Jak dobrze załapie w Polsce , to idealna pozycja na eksport !!!!!!!!!!!!!!!! Do zakończenia inwestycji już tylko 3 miesiące i rok 2016 może być F A N T A S T Y C Z N Y Dlatego od dawna dokupuję !!!!!
Jeżeli stracę to na innych pozycjach na tyle dobrze zarobiłem , że warto zaryzykować - w myśl powiedzenia KTO NIE RYZYKUJE TEN NIE JEDZIE A jak mam stracić to i tak warto - CZEKAĆ !!!!!!
Dnia 2015-10-01 o godz. 13:34 ~Andrzej napisał(a): > (...) A jak mam stracić to i tak warto - CZEKAĆ !!!!!! > > Taka jest moja strategia > > pozdrawiam cierpliwych !
CZEKANIE i CIERPLIWOŚĆ to największy póki co "kapitał" akcjonariatu ERC wcześniej GPF CAUSA .... niektórzy liczą to już w latach
To dlugo jestes akcjonariuszem, zapewne wiele nerwow cie to kosztowało, ja jestem od wrzesnia i czekam jak wy na otwarcie fabryki, jak zacznie produkować to powinnismy ruszyc z kursem
Dnia 2015-10-02 o godz. 09:47 ~elektryk napisał(a): > To dlugo jestes akcjonariuszem, zapewne wiele nerwow cie to kosztowało, ja jestem od wrzesnia i czekam jak wy na otwarcie fabryki, jak zacznie produkować to powinnismy ruszyc z kursem
ale jak na razie to ciągłe dosypywanko towaru po 1 gr !!! i świeży MILIONIK dorzucili .... i DLA NIKOGO NIE ZABRAKNIE !!!, a za "moment" otwarcie ??? , coś mi tu nie pasuje .... same duraki na tym .... "walorze" ???
ps. jakieś zakłady MAGNETYCZNE dziś się spaliły .... ciekawe jak wysoko byli ubezpieczeni ???
Napewno dziwi fakt ze dosypuja towaru. Ja akorat patrze na to co spolka chce zrobic, a nie na to jak ustawia sie sprzedaz czy kupno. W koncu kazdy projekt doprowadzony do konca wplynie na wartosc spolki, a to zas na kurs spolki.
Dnia 2015-10-02 o godz. 12:24 ~Maestro napisał(a): > Dnia 2015-10-02 o godz. 09:47 ~elektryk napisał(a): > > To dlugo jestes akcjonariuszem, zapewne wiele nerwow cie to kosztowało, ja jestem od wrzesnia i czekam jak wy na otwarcie fabryki, jak zacznie produkować to powinnismy ruszyc z kursem > > ale jak na razie to ciągłe dosypywanko towaru po 1 gr !!! i świeży MILIONIK dorzucili .... i DLA NIKOGO NIE ZABRAKNIE !!!, > a za "moment" otwarcie ??? , coś mi tu nie pasuje .... same duraki na tym .... "walorze" ??? > > ps. > jakieś zakłady MAGNETYCZNE dziś się spaliły .... ciekawe jak wysoko byli ubezpieczeni ???