Chciałem tylko poruszyć wątek bo nie mam pojęcia co z tym papierem chcą robić. Prezes zaznaczał że chciałby to najkorzystniej wykorzystać dla akcjonariuszy, tylko ja nie mam pojęcia jak?
A umorzenie samo w sobie jest atrakcyjnym zjawiskiem i to tylko miałem na myśli. Takie zjawisko mogłoby być motorem do tego by ktoś się zainteresował i rynek wreszcie realnie wycenił.
czego to się nie wypisuje żeby taniej kupić.Daj spokój bandi,nie widzisz wejścia w trend wzrostowy czy tylko udajesz?Polecam wykresy Yesa i spojrzenie na to jak kształtował się wolumen na wzrostach,a jak na spadkach.
witam zobaczymy co pokaze raport 6 listopada ,chociaz ten ostatni nie był zły a zejscie 25% , ogolnie problem jest taki ze brak zainteresowania akcjami tej spólki
Dobrze że animator się obudził i od czasu do czasu klepnie parę akcji bo by było codziennie tak jak we wtorek Na tych poziomach nikt nie chce ani kupować z prawej, ani sprzedawać z lewej
Lukałem i czytałem w szczegółach oferty tego klienta, wogóle nie operują datami. Tak czy inaczej sprawa nie była wyjątkowo złożona. Chodziło o dostarczenie softu. Podmiot ten działa już normalnie od maja, zapytania ofertowe były w kwietniu, decyzja o wybraniu oferty Procadu już 6 maja a podpisanie umowy 9 czerwca. Jeśli płatność jest do 60 dni, to może co już wpadło. Nawet nie wiem jak klasyfikowany jest ten podmiot, bo dysponuje dotacjami a płatności podmiotów publicznych są chyba do 30 dni.
tu się chwalą partnerami :) czyli Procadzik wymienionyw towarzystwie Autodeska i IBM.
Szczerze na odpał nie ma co raczej liczyć z tego powodu, ale interes na tym był fajny pewnie i jeśli się kurs bardziej rozładuje to może odrobi, choć nie liczę na szybkie zjawisko.