Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,67 zł , zmiana od tamtej pory: 43,71%

Re: Ciebie chyba fixuje..

Lukałem i czytałem w szczegółach oferty tego klienta, wogóle nie operują datami. Tak czy inaczej sprawa nie była wyjątkowo złożona. Chodziło o dostarczenie softu. Podmiot ten działa już normalnie od maja, zapytania ofertowe były w kwietniu, decyzja o wybraniu oferty Procadu już 6 maja a podpisanie umowy 9 czerwca.
Jeśli płatność jest do 60 dni, to może co już wpadło. Nawet nie wiem jak klasyfikowany jest ten podmiot, bo dysponuje dotacjami a płatności podmiotów publicznych są chyba do 30 dni.

http://www.brainville.pl/galerie/otwarcie-mmc-brainville/?tx_cegallery_pi1%5Balbum%5D=41&tx_cegallery_pi1%5Bapage%5D=1

tu się chwalą partnerami :) czyli Procadzik wymienionyw towarzystwie Autodeska i IBM.

Szczerze na odpał nie ma co raczej liczyć z tego powodu, ale interes na tym był fajny pewnie i jeśli się kurs bardziej rozładuje to może odrobi, choć nie liczę na szybkie zjawisko.

Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.