• Ale tu na forum wypociny Autor: ~Krystian [83.7.24.*]
    Przetargi słowne nikomu do niczego nie potrzebne. Tu zaczyna się kolejna fala wzrostowa z zasięgiem 0.50 jeszcze w tym roku. Kto chce niech zbiera,każdy ma swój rozum a przynajmniej mieć powinien. Zawsze będą ujadacze na wzrosty i spadki i dziwię się że tak im się chce. Spokojnie zainwestować w coś ciekawego i spokojnie czekać zysków. To samo było jakiś czas temu gdy zbierałem po 0.16 i w ciągu miesiąca sprzedałem po 0.34. Teraz mamy początki drugiej fali zapoczątkowanej od poziomu 0.14 z przebiciem i powrotem do 16. I od tej chwili w krótkim czasie zacznie się jazda.
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~BIOMAX_MAN [83.7.247.*]
    CHOCIAŻ JEDEN MA TUTAJ NORMALNĄ GŁOWE NA NORMALNYM KARKU.
    ZARAZ DO DYSKUSJI WŁĄCZY SIE 12345 I BEDZIE CI WMAWIAŁ, ŻE BEZ 1 MLN ZŁ OBROTU KURS NIGDY NIE UROŚNIE.
    SKAD SIE TACY LUDZIE BIORĄ?
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    To gdzie mas te wzrosty? Tak mocne jak obroty :))
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~BIOMAX_MAN [83.22.175.*]
    TAK JAK CI LILKA PISAŁA. WZROSTY BĘDĄ ALE CIEBIE TU JUZ NIE BEDZIE.
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Lilka do garów bo o giełdzie nie ma bladego pojęcia.
    A wzrosty będą. Najpierw, po tak długim leżakowaniu, muszą pojawić się obroty i volumen znacząco podskoczy. W przeciwnym razie lipa i marazm. Matematyki giełdy nie zmienisz. Patrowicz próbuje zmienić, ale widać, jak to się kończy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.113.53.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~lilka [46.113.53.*]
    buhahhaha!
    1 mln zł obrotu, Parówa w akcjonariacie....
    Co jeszcze wymyślisz koleś, żeby sobie ulżyć że nie kupiłeś po 12 gr i teraz musisz skubać po 16 gr?
    Twoje inwektywy znaczą dla mnie tyle co zeszłoroczny snieg. Najeżdzaj sobie na mnie ile chcesz, i tak po 12 gr już nie kupisz.
    To że ty kompletnie nie odróżniasz parkietu głównego od rynku nieregulowanego, oraz że jestes świecie przekonany że na każdej spółce polskiej giełdy siedzi Parówa nie oznacza, że wszyscy mają tak samo źle pod sufitem jak ty.
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~Krystian [83.27.243.*]
    Co macie z tymi obrotami. Przyjdzie czas to jednego dnia będzie miesięczny lub nawet roczny volumen. Brak cierpliwości to najgorsze co może być na gpw
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~lilka [31.174.26.*]
    Krystian, to nie jest niecierpliwość tylko zawiść (ale do kogo?) o to, że się nie kupiło po 12 gr i teraz trzeba nadgryzać coraz wyżej by kupić.
    12345 nie może tego znieść. Wciera ci, że temu papierowi nic już nie pomoże poza 1 mln zł obrotu i Parówą w akcjonariacie.
    Ciekawe co jeszcze wymyśli ten fantasta.
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~Krystian [83.7.88.*]
    Liiuś,mnie dziwi to,że przejmujesz się takimi o któryś wspomniałaś. Pamiętam Cię sprzed kilku miesięcy a przynajmniej Twój nick, zarobiliśmy mnóstwo kasy a zawszee boli jełopów. Nie dziw się że historia lubi się powtarzać
  • Re: Ale tu na forum wypociny Autor: ~lilka [31.174.15.*]
    Krystian, ja się nimi nie przejmuję, ja tylko drę z nich łacha :)
    Ale masz całkowitą rację - szkoda klawiatury na takich cudaków, co to w każdej możliwej spółce widzą Patro.
    Pozdrawiam i do sklikania na wyższych poziomach :)
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.