• Patryk naganiaczu Autor: ~DW [159.205.228.*]
    ta spółka to dno. tylko dołuje po dnie. Ja tu widze nie 100 a 60 pln
  • Re: Patryk naganiaczu Autor: ~Patryk [89.68.163.*]
    Tak mówiąc prawdę o wynikach, kupnie przez insiderów i wzroście obrotów na wzrostach i spadku obrotu na spadkach byłem naganiaczem. :D

Idź chłopczyku do piaskownicy, kup sobie atlantis czy inny fon i się baw w inwestora.
    Roczne dno jest na poziomie jakieś 35 zł... więc mam wrażenie, że powinieneś wybrać się do specjalisty.
    I jak masz papier i Cię męczy bo nie masz cierpliwości to sprzedaj i daj ludziom żyć.
    A jak nie masz papieru to ciesz się że jest taniej i w końcu coś kup a nie tylko się przyglądaj.
    aha dodatkowo jeśli chcesz ze mną podyskutować to daj argumenty, które świadczyłyby o tym, że spółka Indykpol ma bardziej szanse na 60 zł, bo jak narazie to Ty tu naganiasz na spadki, a ja nigdy nie naganiałem na wzrosty. Ja podawałem tylko argumenty za wzrostami, a nostradamusem nie jestem.
    Także nie napinaj się już tylko pokaż swoje "mentalne i informatyczne jaja" a nie baw się w kolejnego trolla.
    I kto tu jest naganiaczem (na spadki) gdy według mojej wiedzy kurs wciąż trzyma się na poziomie 90 zł i mamy kolejne informacje o zakupach dokonywanych przez insajderów.

"Zarząd Indykpol S.A. informuję, że w dniu 25 września 2015 r. Spółka otrzymała zawiadomienie w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. 2014r. poz. 94 j.t.). Osoba zarządzająca poinformowała, że nabyła 587 akcji zwykłych na okaziciela Indykpol S.A. Transakcje zostały zawarte na rynku regulowanym na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie w trybie sesyjnym zwykłym. Szczegółowe informacje dotyczące transakcji zostały zawarte w załączniku do niniejszego raportu."

Kupowali po 50,60,70,80 a teraz kupują i po 94 i nie wygląda jakby bali się że spółka nie jest warta dużo więcej.
[x]
INDYKPOL -0,78% 63,50 2019-12-11 09:00:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.