Jak sądzicie? 1. Jak w kwietniu 2013r. były dolne widły to trzymali by nikt nie sprzedał - najpierw spadło z ok. 40 groszy (przed splitem 40 zł) do 25 groszy, a następnie kolejnym ruchu do 10 groszy (10 zł) 2. Teraz jak "chciało" rosnąć" zawiesili Kto za to odpowiada - pytanie retoryczne...:) Czy zawieszenie notowań miało na celu niedopuszczenie do kupna, czy sprzedaży akcji...? To moje prywatna ocena sytuacji i proszę nie traktować jej jako rekomendacji kupna lub sprzedaży, w myśl obowiązujących przepisów w tej sprawie.
Zbyt szybko poszło by do góry. Widziałeś co było dziś na Hawe? Korba i zjazd..... CTC ma rosnąć - gdyby popuscili mogłoby bujać jak na Hawe. A w ten sposób? Niezaspokojony apetyt na jutro.
moim zdaniem to są zwykłe jaja, na hawe pozwalają na wrost z 1,05 na 1,41 wczoraj, po czym zjazd do 84gr w pół godziny i tam widełki puszczają. tutaj w kółko zawieszanie. Powinni w takim razie ustawić tak jak w Chinach dzienny maksymalny zakres ruchu cen i się go trzymać, skoro u nas puszczają widełki jak chcą na każdej spółce. zresztą przez takie akcje jak na hawe czy na bogdance zakładam rachunek zagranicą bo nasza bananowa to porażka
Smoko, skoro pytasz czuję się zobowiązany odpowiedzieć. Jak piszę to nie z frustracji życząc spółce jak niektórzy, co sprzedali ze stratą najgorzej (poniekąd to rozumiem). Mam swoją strategię, ale nie mam zamiaru pisać wprost, bo zaraz ktoś mnie oskarży o grę, nieważne czy w górę czy w dół...
Pozdrawiam starą gwardię, choć ta która została jest pewnie ciężko doświadczona... Co będzie?to będzie...:)