Czereśnia bedzie chyba od nowego kwartału na łyżwach wietnamczyków uczył jeżdzić chce sprawdzić jak Jaśki radzić sobie bedo w tej branży heeee... heeee... ( dużo śtuka , dużo gola )
Dnia 2015-09-14 o godz. 12:39 ~Matoł napisał(a): > Czereśnia bedzie chyba od nowego kwartału na łyżwach wietnamczyków uczył jeżdzić chce sprawdzić jak Jaśki radzić sobie bedo w tej branży heeee... heeee... ( dużo śtuka , dużo gola )
poczytaj sobie ile kasy dla syndyka przyznał sąd , to zapomnisz o 7 zeta.
ciekawe za ile syndyk puścił mieszkania w Świnoujściu przy ul. Wojska Polskiego 10A - jak to się ma do ceny ofertowej - czy to jest jawne? a swoją drogą ile mu przyznał sąd? za zatrdnianie całej watahy z zarządu
Witam. Akurat mieszkam blisko tego miasta. I ztego co wiem ceny tranzakcyjne tych mieszkan ktore zostaly sprzedane nie odbiegaly od rynkowego ogolu. Powiedzmy wystepowalo dyskonto pomiedzy 5 a 15 procent od cen pozostalych nowych mieszkan w okolicy.
Dnia 2015-09-16 o godz. 01:08 ~sknerus napisał(a): > Witam. Akurat mieszkam blisko tego miasta. I ztego co wiem ceny tranzakcyjne tych mieszkan ktore zostaly sprzedane nie odbiegaly od rynkowego ogolu. Powiedzmy wystepowalo dyskonto pomiedzy 5 a 15 procent od cen pozostalych nowych mieszkan w okolicy.
cała nadzieja że w hb. trafił się przyzwoity syndyk , ale to się okaże.
jak dla mnie wysysanie przez nieudolny i rozbuchany zarząd kasy przez tyle lat jest niedopuszczalne, więc mam wątpliwości co do uczciwych syndyków w PL
Dnia 2015-09-16 o godz. 12:49 ~kodex napisał(a): > jak dla mnie wysysanie przez nieudolny i rozbuchany zarząd kasy przez tyle lat jest niedopuszczalne, więc mam wątpliwości co do uczciwych syndyków w PL
czyli czas na zmiany , ale bez remanentu to będzie wielka lipa.
Przecież sądy są nie zawisłe ??? a jak tak dużo mu dały to chyba do nas też te 7-zeta zabezpieczył myśle że małemu żaden nie będzie chciał się narazic bo inaczej pójdą na pielgrzymke i się z tego nie wiwiną a to jest krótki czas jeszcze pare miesięcy ... heeee... heeee...