• Komercjalizacja alboinwestor pilnie potrzebny! Autor: sir_dominic [92.23.33.*]
    Martwi mnie troche sprzedaz produktow kosmetycznycjh ktore sa przeciez w pewnym stopniu oparte na tym samym pomysle co powazniejsze badania prowadzone przez spolke. Jakos szturmem rynkow nie zdobywaja a obecna sprzedaz jak na ten segment rynku jest sladowa raczej.  Oczywiscie nie wspominajac o tym ze promocji produkto w ogole nie ma. Liczylem na to ze sprzedaz biezaca bedzie ladna podpora dla biznesu i zrodlem przychodow, tymczasem to wszystko co raz bardziej mi przypomina Euroimplant, tez byly patenty, dotacje i mala linia produktow kosmetycznych a jak sie tos konczylo to kazdy wie kto do konca trzymal papier :)

Tu potrzeba osoby inwestora albo organizacji z pozycja na rynku ktory troche panow naukowcow pod katem komercyjnym bedzie prowadzil za reke albo nawet popychal i dawal klapsa jak bedzie potrtzeba.  Prowadzenie firmy a prowadzenie badan w laboratorium to dwie rozne rzeczy!
  • Re: Komercjalizacja alboinwestor pilnie potrzebny! Autor: ~ki [83.31.98.*]
    Chciałem kupić, chciałem próbki, chciałem zbudować sprzedaż zagranicą - nie zgodzili się nie chcą sprzedawać !

• Re: Komercjalizacja alboinwestor pilnie potrzebny! Autor: sir_dominic [188.221.112.*]
    :) Ja tez kiedys pytalem o sprzedaz zagraniczna istniejacych produktow ale podobno wszystkie rynki sa zarezerwowane i wszedzie maja partnerow.... tylko patrzac na wyniki sprzedazy....troszke zaczyna mi to przypominac euroimplant
  • Re: Komercjalizacja alboinwestor pilnie potrzebny! Autor: ~ki [95.49.154.*]
    Ściema i tyle z tymi partnerami. Nie mają ich nikt nie chce kupować.
    Inwestora też chciałem im zaproponowac nie chcieli... skończy się kasa Inwestorów i Dotacje to popłyną leszcze.
    Gówno z produktu jak nikt tego nie kupuje.
[x]
STEMCELLS 3,63% 0,40 2025-12-17 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.