Jak w temacie , ostatnio na sesji widziałem kup po 2,3 - 100.000 akcji ale wycofał się w ostatniej chwili kupujący. pewnie za mało akcji było wystawionych
P. Rys oraz Robak , przyznajcie się ile straciliście. A tak na powaznie uwazam że to jest dołek ostateczny i w ciągu 2 , lub 3 sesji dojdzie do 2 lub 2,2 . 100K bylo o 16.49 5 lub 6 września po 2,3 na kup wystawiłem po tyle ale 16.53 wycofał ten człowiek ofertę z fixingu. Uważam że p. Wajda wtedy chciał kupić , ale stwierdził że buraczki takie jak p.rys i robak oddadzą taniej :) Także radze wystawić wszysch po 2,3 i zejdą wszystkie . Zobaczycie.
na razie nic nie straciłem bo dziś i kilka dni wcześniej kupiłem; buraczkiem mogę być ale przede wszystkim chcę zarobić, po to tu jestem i od kilku lat wiele doświadczyłem i nauczyłem się. Spółkę znam dobrze i wchodzę, i wychodzę w momentach korzystnych dla mnie. Przez jakiś okres należałem nawet do "żelaznego" ale wyleczyłem się. Pozdrawiam!
szkoda na ciebie słów ,ja zarobiłem sporo jak kurs był zawieszony 160% w dwa dni chłopcze, musisz się jeszcze dużo nauczyć, jutro do szkoły nie zapomnij o śniadaniu,dobrze wplywa na umysł pozdrawiam ucznia
UWAGA REBUS :
No to w końcu kto kogo nazwał buraczkiem , kto się czuje buraczkiem , kto kupił a kto stracił może odpowiecie na to pytanie panowie inwestorzy :) ?