czytaj ze zrozumieniem "Nadzorca ten dokonał uznał, że spółka spełnia warunki do ogłoszenia upadłości likwidacyjnej oraz, że zabezpieczone na kącie sądu środki w kwocie 75 tys. zł są wystarczające na przeprowadzenie upadłości spółki"
gdzie tu że jest upadłość?
Ponadto ciekawy fragment to: "W odniesieniu do spółki zależnej Uboat Logistic, której dane skonolidowano w niniejszym raporcie należy stwierdzić, że w II kwartale spółka nie prowadziła działalności operacyjnej. Zarząd spółki tej blokuje w chwili obecnej wszystkie nakazy zapłaty licząć na to, że status spółki matki wyjaśni się na tyle szybko, by móc wznowić działalność operacyjną i porozumieć się z wierzycielami Uboat Logistics co do spłaty zobowiązań"
Na co on liczy to nie twoja sprawa. Raczej pytanie na co ty liczysz spuszcajac sie tu ? Poziom samozadowolenia ci sie podnosi jak brednie jakues zapodasz? Pamietaj,najpierw uczymy sie czytac,a pozniej rozumiec. Taak -rozumienie jest bardzo wazne,a tego jeszcze nie opanowales.
dla mnie o ty jesteś d.e.b.i.l.e.m , straciłeś dużo kasy i musisz odreagować! napisz mi w takim razie co zrozumiałeś z tego raportu i jakie pozytywne wnioski wyciągnąłeś na przyszłość?
Przeciez onek wkleil Ci fragmenty na ktorych nalezy skupic uwage. Mozna powiedziec,ze specjalnie dla lewego oddzielil ziarno od plew. A lewy jak nic nie kumal, tak nic nie kuma.
PS, O moje pieniadze sie nie martw,jest czesc przeznaczona na inwestycje, jest tez ta przeznaczona na spekulacje-ryzyko zawodowe. Wszystko zrozumiales czy jednak za trudne jak na poczatek?
czekałem i czekałem, na twoją konstruktywną wypowiedź, ale się nie doczekałem. Ty nawet prawidłowo zdań nie umiesz złożyć, cały czas utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze jednak jesteś skończonym d.e.b.i.l.e.m, przykro mi to mówić , bo nie lubię obrażać ludzi, tym bardziej publicznie. Może zadzwoń gdzieś i niech ci ktoś podyktuje sensowną odpowiedź na temat tych wklejonych fragmentów przez twojego kolegę z forum, bo z jego posta nic nie wynika, a jedynie, przy tym obstaję, że spółka dąży do ogłoszenia upadłości.
Dnia 2015-09-04 o godz. 14:28 ~lewy napisał(a): > czekałem i czekałem, na twoją konstruktywną wypowiedź, ale się nie doczekałem. Ty nawet prawidłowo zdań nie umiesz złożyć, cały czas utwierdzasz mnie w przekonaniu, ze jednak jesteś skończonym d.e.b.i.l.e.m, przykro mi to mówić , bo nie lubię obrażać ludzi, tym bardziej publicznie. Może zadzwoń gdzieś i niech ci ktoś podyktuje sensowną odpowiedź na temat tych wklejonych fragmentów przez twojego kolegę z forum, bo z jego posta nic nie wynika, a jedynie, przy tym obstaję, że spółka dąży do ogłoszenia upadłości.
też jest mi przykro, że Misiąg nas wykiwał i straciliśmy pieniądze, ja tez straciłem. Taka jest prawda, a nazywanie kogoś pokraką niczego nie zmieni. Poza tym, gdybyś mnie widział, to pewnie byś się zakochał.
Prosze jaki krotkowzroczny hipokryta - nazywanie kogos debilem zapewne cos zmieni. Maly polaczek godny pozalowania.
Przed toba bylo tu wielu geniuszy pierdzacych w kwietniu,maju tekstami typu "juz tego nie odwiesza,udupiliscie kase, nie bedzie juz ani jednego komunikatu z tej spolki itp itd". Czas pokazal,jak mocno pomylone byly to wpisy i ich autorzy. Podpowiem ,ze wniosek o upadlosc nie zawsze musi oznaczac cos zlego. Mormon wisi kupe kasy, bedzie co dzielic.
Szczesciu trzeba oczywiscie pomoc, nalezy jesienia wlasciwie=PiS oddac swoj glos. Czas panujacego od 8lat burdelu mam nadzieje dobiega konca. Sluzby panstwowe,ktore teraz roztaczaja parasol nad misiagiem i jemu podobnymi szujami zaczna wkoncu robic to do czego zostaly powolane,czyli ich scigac.