• macie jakieś namiary?? Autor: ~error [194.105.132.*]
    nr tel, mail? bo podany na stronie nie odpowiada
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~artikobra2 [109.241.85.*]
    Dnia 2015-09-01 o godz. 10:17 ~error napisał(a):
    > nr tel, mail? bo podany na stronie nie odpowiada

meile to były 2
    biuro@vedia.pl
    inwestor@vedia.pl

niestety chyba nie umieją jej obsługiwać bo zero odzewu
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~ccc [79.188.101.*]
    Shenzhen Smart Blue Technology Limited
    Address: Room 7/F,No.2 elevator,Ridge 6, Dong Fang Jian Fu Industry Zone, XiXiang, Bao'an District, Shenzhen, Guangdong, China (518126)
    Tel:  (86 755)      23115606
    Fax:  (86 755) 86310396
    Homepage Address: link 

dzwońcie do chin ;)
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~error [194.105.132.*]
    pisałem, kamień w wodę, dzwoniłem na numery podane przez newconnect, albo nie ma takiego numeru albo poczta głosowa
    Dnia 2015-09-01 o godz. 10:31 ~error napisał(a):
    > pisałem, kamień w wodę, dzwoniłem na numery podane przez newconnect, albo nie ma takiego numeru albo poczta głosowa

nie pozostaje nam nic prócz czekania

pytanie na co czekać? bo tu juz nawet samo opublikowanie tych raportów nic nie da. To co oni robią w tym momencie to totalne lekceważenie. I nie piszcie tu o zamówieniach przejęciach itp bo takich inf to tutaj było na pęczki, z których później nic nie wynikało. Zresztą to info o przejęciu to chyba jakiś gimbus pisał nic z tego nie wynika
    Dnia 2015-09-02 o godz. 09:47 ~error napisał(a):
    > pytanie na co czekać? bo tu juz nawet samo opublikowanie tych raportów nic nie da. To co oni robią w tym momencie to totalne lekceważenie. I nie piszcie tu o zamówieniach przejęciach itp bo takich inf to tutaj było na pęczki, z których później nic nie wynikało. Zresztą to info o przejęciu to chyba jakiś gimbus pisał nic z tego nie wynika

Ja mam zablokowaną kasę i nie mam innego wyboru jak tylko czekać na odblokowanie i być może dalsze wątpliwe funkcjonowanie spółki, co do informacji jakie oni podają to śmiech jest tu od kilku lat,coraz głupsze te ich pomysły, nie stać ich nawet na zatrudnienie 1 człowieka żeby zajął sie stronką firmy i być może troche promocji na fejsie itp im chyba nie zależy na sprzedaży.
    Ktoś może powiedzieć że to celowe działanie, tak jak kiedyś zeszmacili Bioton do 3gr a teraz zaczynają walczyć o tą społkę bo kitajce zbierają akcje i zaraz przejmą ją w całości
    W sumie to każdy inwestujący w NC powinien inwestować tylko kasę którą jest w stanie stracić bez żalu, od dawna wiadomo o wątpliwości większości spółek z NC
    to jest naruszenie dobrych praktyk no ale za to niestety nie ma sankcji wymiernych, wku..ili mnie bardzo tym podejsciem wiec mimo to bede pisał gdzie się da co i wam radze
    Dnia 2015-09-02 o godz. 10:47 ~error napisał(a):
    > to jest naruszenie dobrych praktyk no ale za to niestety nie ma sankcji wymiernych, wku..ili mnie bardzo tym podejsciem wiec mimo to bede pisał gdzie się da co i wam radze

widzę ze jesteś wkurzony ich podejściem tak jak wielu z nas, zapraszam do rozmowy link
    właśnie wynalazłem najnowszą siedzibę nasze perły, niestety bez kontaktów
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~CCC [79.188.101.*]
    nie rozumiem zabardzo motywów ich działania, po co te wszystkie ostatnie komunikaty, przecież i tak nie można było się w to ubrać
    byle komunikat o zamówieniu na kilkaset tysi potrafią wrzucić a choćby jednozdaniową wiadomość o kolejnym przesunięciu raportu to już nie. tak jakby firma wyparowała

• Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~Omka [192.157.11.*]
    Naprawdę mam nadzieję, że istnieje poważny powód nie opublikowania żadnej informacji bo nawet jak na Vedie nie jest to normalna sytuacja... Szczególnie przy obecnych planach i mimo wszystko bardzo pozytywnych informacjach na przestrzeni ostatnich tygodni.
    kolejna sprawa, ff to tu jakies 24 bańki akcji, w większości pewnie drobni po kilkadziesiąt tysi, jest nas pewne kilkustet
    czy tylko ja i jakieś 4 inne osoby obchodzi co się dzieje z ich kasą
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~exforeverak [178.43.216.*]
    taka firma. taaakaaaa firma, a ile kłopotów sprawia. a miało byc tak pieknie.
    Dnia 2015-09-02 o godz. 11:22 ~ccc napisał(a):
    > kolejna sprawa, ff to tu jakies 24 bańki akcji, w większości pewnie drobni po kilkadziesiąt tysi, jest nas pewne kilkustet
    > czy tylko ja i jakieś 4 inne osoby obchodzi co się dzieje z ich kasą

właśnie też mnie to dziwi że mimo tak dużego ff to tu nie pisze więcej jak 20 osób
    narazie piszę tutaj : reklamacje@gpw.pl , jeśli bedzie potrzeba będę dzwonił kilkanascie razy dziennie. Za naruszenie dobrych praktyk - brak strony www, nr tel nie grożą niestety zadne sankcje ale może chociaz gpw potraktują poważnie. Jesli nie to chyba sami wiecie
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~mm [83.24.45.*]
    A może ktoś zna prywatne adresy panow z zarządu.
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~rafik [178.37.139.*]
    a co ? chcesz im loda zrobic
    jak na "jedyną polską firmę która posiada własną fabrykę w chinach" to mamy całkiem ciekawą siedzibę w warszawie:

https://www.google.pl/maps/place/zdrojowa+19+warszawa/@52.1784606,21.0639918,3a,54.1y,245.58h,89.84t/data=!3m6!1e1!3m4!1syVMmo9UKL5f9zOPkGGj6OQ!2e0!7i13312!8i6656!4m2!3m1!1s0x0:0xf0d14f6247f69493!6m1!1e1
    a jest ktos z Warszawy? to moze niech tam podejdzie i zobaczy czy tam cos sie dzieje
    Pan Mirek to chyba usunął konto na Linkedln, chociaż wydaje mi się że jeszcze kilka dni temu działało
    Może by tak złożyć zawiadomienie o zaginięciu osoby na policji, martwimy się ;)
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~qwerty [89.22.36.*]
    już dawno mowilem że tak spółka to gniot jakich mało. utopiłem w nią 4k i wiem że już tych pieniążków nie odzyskam. Mam nadzieję że jak Putin wejdzie do polski to pierwsze co zrobi to rozstrzela takich wszystkich samozwańczych prezesików. JAK kasy nie będę miał ale przynajmniej zostanie mi satysfakcja!
  • Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~M7 [59.177.74.*]
    Sprawdzcie tutaj:

VEDIA S.A.
    ul. Gierdziejewskiego 7/16A klatka 1 drugie piętro
    02-495 Warszawa
    tel. tymczasowy +48 604 069 510
    www.vedia.pl
    biuro@vedia.pl

http://www.vediastore.pl/formy-platnosci

Jasne, że trzeba to zgłosić do nadzoru,
    Może się okazać, że nasza kasa jest już na Kajmanach
    Ale ja na wycieczkę Putina bym nie zapraszał bo zabierze Wam akcje pozostałych spółek.

• Re: macie jakieś namiary?? Autor: ~balon [91.125.124.*]
    Tak widzialem prezesa dzisiaj w chinach, chyba pojechal na dywanik albo na wakacje....
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.