Dnia 2015-09-02 o godz. 09:47 ~error napisał(a):
> pytanie na co czekać? bo tu juz nawet samo opublikowanie tych raportów nic nie da. To co oni robią w tym momencie to totalne lekceważenie. I nie piszcie tu o zamówieniach przejęciach itp bo takich inf to tutaj było na pęczki, z których później nic nie wynikało. Zresztą to info o przejęciu to chyba jakiś gimbus pisał nic z tego nie wynika
Ja mam zablokowaną kasę i nie mam innego wyboru jak tylko czekać na odblokowanie i być może dalsze wątpliwe funkcjonowanie spółki, co do informacji jakie oni podają to śmiech jest tu od kilku lat,coraz głupsze te ich pomysły, nie stać ich nawet na zatrudnienie 1 człowieka żeby zajął sie stronką firmy i być może troche promocji na fejsie itp im chyba nie zależy na sprzedaży.
Ktoś może powiedzieć że to celowe działanie, tak jak kiedyś zeszmacili Bioton do 3gr a teraz zaczynają walczyć o tą społkę bo kitajce zbierają akcje i zaraz przejmą ją w całości
W sumie to każdy inwestujący w NC powinien inwestować tylko kasę którą jest w stanie stracić bez żalu, od dawna wiadomo o wątpliwości większości spółek z NC