• Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~mgr [31.0.2.*]
    Piękny raport - wszystko idzie w najlepszym kierunku. Juz jutro min +10 , do końca zakładam 16-17
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~edek [89.191.152.*]
    bez jaj:)
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~alkoholik [164.127.48.*]
    wyniki są mało wazne i to wiadomo dlaczego jak produkt wypali a jest w koncowym stanie realizacji to będzie kosmos na dobre wyniki mogł liczyc only debil........produkt wypali bedzie kosmos.
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~alkoholik [164.127.48.*]
    tak czy nie ide sobie coś golnąć
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~edek [89.191.152.*]
    pij, pij zalac smutki trzeba jutro w dup.. braster bedzie az go bedzie piekła, trend spadkowy jest jak nic, i to wsio, poki hala nie powstanie na poludnie bedzie szlo:)
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~Brygadzista [84.227.254.*]
    A co bedzie jak powstanie hala? pojawi sie swiatlo niebieskie i male brasterki zaczna wykluwac sie rozbiegna sie po kraju , a niektore dojda nawet do ameryki. I stana na rogiu 5 ulica i beda gonic za amerykanskimi piersiami zeby uwazaly na te kuleczki ,ktore trzeba zbadac w tej pieknej hali przez brygadziste kazia za piecset dooolarow.
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: daj_dolara [176.115.85.*]
    Raport jak raport, cudow tutaj się na razie spodziewac nie można są inwestycje, zwiekszają się aktywa itp itd mozna twierdzić, że idzie jak powinno ale gdy patrze na coraz to większe wynagrodzenia to jestem lekko wkur.... bo jeszcze nic nie sprzedają, a sporo sobie wypłacają, mogliby z tym poczekać do uruchomienia produkcji.
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~123 [37.47.45.*]
    oj hejterzy hejterzy.
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~kowboy [194.158.250.*]
    jedno mnie ciekawi...jak dlugo bedzie ta kpina sprzedawala powietrze i jak dlugo trzeba by ostatatni zwatpili...ale to jak z plynem na porost wlosow...tez kupowalem na szczescie przyszla moda na ogolone lby...a  ze czaszke mam ksztaltna i wypelniona materialem juz nie kupuje smarowidel. Ta Firma kojarzy mi sie z tym facetem ,ktory na dzikim zachodzie sprzedawal mikstury..na wszystko
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~Lowca [5.172.252.*]
    Widzę, ze Ninka zmieniła sie w Kowboya
    etatowy opluwacz ze Szwajcarii w akcji.
    Braster to ciekawy produkt, z bardzo rozbudowanym elementem telemedycznym.
    To droga ku przyszłości w medycynie.
    Cały projekt zawiera wiele nowoczesnych technologii, od matryc ciekłokrystalicznych (patent) po analizę obrazu.
    Zainwestowalem i cierpliwie czekam na wyniki.
    Jak na razie, wszystko idzie zgodnie z planem. 
    Psy ujadają, a karawana idzie dalej.

• Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~ninkaalbocostam [194.158.250.*]
    no ja bym na waszym miejscu teraz dokupowal niebywala okazja.czy nazwalbys etatowym opluwaczem kogos ,kto sliwke nazywa sliwka a nie anannasem.dla was to jest ananas dla mnie sliwka.no i oczywiscie moj glos tu jest taki wazny ,ze inwestorzy sluchaja sie takich jak ja i sprzedaja i za chwile uslysze ,ze ja opozniam proces malowania chali no i rzucilem urok na urzadzenie..facet nie osmieszaj sie
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~123 [37.47.45.*]
    Dnia 2015-09-01 o godz. 12:27 ~ninkaalbocostam napisał(a):
    > no ja bym na waszym miejscu teraz dokupowal niebywala okazja.czy nazwalbys etatowym opluwaczem kogos ,kto sliwke nazywa sliwka a nie anannasem.dla was to jest ananas dla mnie sliwka.no i oczywiscie moj glos tu jest taki wazny ,ze inwestorzy sluchaja sie takich jak ja i sprzedaja i za chwile uslysze ,ze ja opozniam proces malowania chali no i rzucilem urok na urzadzenie..facet nie osmieszaj sie

to jesteś facet ,
    bo rozumiem że ninka to babka a ty gostek jesteś no no ,
    jak niektórzy lubią się podawać za kobiety to może ty jesteś.............................................
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    ja jestem Alien..ty sie podniecaj lepiej zwala na waszym papierze ..tu nie pudelek :mow mi marysiu jak cie to kreci
  • Re: Wyniki finansowe 31.08.2015 Autor: ~123 [37.47.43.*]
    Dnia 2015-09-01 o godz. 12:49 ~swiss napisał(a):
    > ja jestem Alien..ty sie podniecaj lepiej zwala na waszym papierze ..tu nie pudelek :mow mi marysiu jak cie to kreci

mnie glina nie kręci ,
    ale albo jesteś facetem
    albo ciotą .

• Nie karmić trola Autor: ~OVI [31.63.165.*]
    Koniec karmienia.

Obecny kurs jest jaki jest. Wakacje. Jak komuś brak kasy to można wyjść przy 12 zł.
    Ja mogę poczekać właściwszy moment skapitalizowania mojej inwestycji.
  • Re: Nie karmić trola Autor: ~ro [5.172.252.*]
    spolka ma tyle kasy co prawie kapitalizacja...i jeszcze rewolucyjny produkt...oj będzie placz...w średnim terminie 100 musi byc
  • Re: Nie karmić trola Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    jak mawial moj wujek "nie rozsmieszajcie mnie bo mam zajady" a placz bedzie oj bedzie
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.