uwaga cena 6,50pln możliwe już niedługo kto nie wierzy moim słowom łapka w górę oczywiście cena 6,50 pln ale za 3szt - hehe rata-tujcie kapitał ,uciekać spada i spada ciężko kurs dyszy . Zyski które prezie obiecali to niczym złoty -pancyrny pociąg a pociąg pociąg spekuło w dół kursem , kaj tam jest ino nie wiedzom gdzie leży to tak jak z tymi dutkami co prezes obiecał kiedyś byndom ino czekać.
Raporciki miesięczne raporcikami a głowa dalej między nogami niczym przy londowaniu tu-154 na wodzie hehe.
Dnia 2015-08-31 o godz. 16:30 ~leon napisał(a): > uwaga cena 6,50pln możliwe już niedługo kto nie wierzy moim słowom łapka w górę oczywiście cena > 6,50 pln ale za 3szt - hehe rata-tujcie kapitał ,uciekać spada i spada ciężko kurs dyszy . > Zyski które prezie obiecali to niczym złoty -pancyrny pociąg a pociąg pociąg spekuło w dół kursem , kaj tam jest ino nie wiedzom gdzie leży to tak jak z tymi dutkami co prezes obiecał kiedyś byndom ino czekać. > > Raporciki miesięczne raporcikami a głowa dalej między nogami niczym przy londowaniu tu-154 na wodzie hehe.
Jak widać miałem rację,wykrakałem. Bolesna lekcja na przyszłość. Zaufać to chyba konkretom i raportom ,choć przykład getbacku pokazuje,że wszystko w tym kraju jest iluzją.
Dnia 2022-07-18 o godz. 15:37 ~leon napisał(a): > Jak widać miałem rację,wykrakałem. > Bolesna lekcja na przyszłość. > Zaufać to chyba konkretom i raportom ,choć przykład getbacku pokazuje,że wszystko w tym kraju jest iluzją. >
hahahahah Maybachy Ojca Derektora są realne :):):)